Zomer Operette Kufstein

Kufstein, 03.08.2018 - 18.08.2018

Dit jaar viert de Zomer Operette zijn 12e verjaardag met wereldberoemde musical 'Anatevka' van Jerry Bock op het indrukwekkende outdoor podium in Kufstein, een tragisch verhaal tegen de achtergrond van de vervolging van de Joden in Oost-Europa ongeveer 100 jaar geleden.

'Antavka' vertelt het verhaal van melkbour Tewje in 1905. Hij droomt van een betere toekomst aangezien zijn dochters van huwbare leeftijd zijn en hij een welgestelde man voor hen wil kiezen om mee te trouwen. Maar zijn dochters worden verliefd op een arme kleermaker en een student. Tewje gaat na lang wikken en wegen akkoord, maar de situatie is voor de Joden gevaarlijk, omdat de Russen bedreigd worden door pogroms.

Dit serieuze thema is de 12e operrette die plaatsvindt met het indrukwekkende fort Kufstein als achtergond. De musical, gespeeld door bekende solisten, bevat ook bekende melodieën zoals 'Wenn ich einmal reich wär'. De openluchtvoorstellingen vinden plaats in de vestingarena, een unieke sfeer met een prachtig decor voor de succesvolle opera. Beleef deze onvergetelijke openluchtvoorstelling zelf!

De bijzondere outdoor venue in Kufstein, © OperettenSommer
Grote plattegrond openen

Data

03.08.2018 - 18.08.2018

Prijsinformatie

31,- tot 101,-

€ 31,- tot € 101,-

Voorverkoop via:

Innsbruck Ticket Service, Innsbruck
Burggraben 3, Tel + 43 512 561 561
E-mail: ticket@innsbruck.info
of via de webshop

Evenementlocatie


6330 Kufstein

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat