'Anatevka' van Jerry Bock stond in 2018 op de bühne, © Victor Malyshev
'Anatevka' van Jerry Bock stond in 2018 op de bühne, © Victor Malyshev

Afgelast

Zomer Operette Kufstein

Kufstein, -

Muziek van Andrew Lloyd Webber, teksten van Tim Rice en een choreografie van de befaamde balletregisseur Enrique Gasa Valga: de 14e editie van Zomer Operette Kufstein heeft wat te bieden met de klassieker 'Evita'.

Dit jaar staat een echte klassieker op de planken van de Zomer Operette Kufstein. De musical 'Evita', geschreven door Tim Rice met muziek van Andrew Lloyd Webber en choreografieën van Enrique Casa Valga, vertelt het verhaal van de vrouw van de Argentijnse president, Eva Perón, genaamd Evita. In 1919 werd Eva Perón geboren in Los Toldos, een provincie in Buenos Aires. Ze groeide uit tot een controversiële legende vanwege haar vroege dood op 33-jarige leeftijd. De musical vertelt over haar sociale en politieke opkomst in Buenos Aires, ingebed in de historische gebeurtenissen in Argentinië van 1934 tot 1952. In 1978 werd 'Evita' voor het eerst opgevoerd in Londen en ontving talloze onderscheidingen. Vooral de nummers 'Don't Cry For Me Argentina' en 'You Must Love Me' zijn bekend over de hele wereld. De filmversie van 'Evita' in 1996, waarin Madonna de hoofdrol vertolkte, bezorgde de musical wereldfaam. De 14e editie van het operrette festival vindt plaats met het indrukwekkende fort Kufstein als achtergond. De openluchtvoorstellingen vinden plaats in de vestingarena. De unieke sfeer, het prachtige decor en de goede geluidskwaliteit zorgen voor een bijzondere opera ervaring. 

De bijzondere outdoor venue in Kufstein, © OperettenSommer
Grote plattegrond openen

Data

30 jul. 2021 - 15 aug. 2021

Prijsinformatie

31,- tot 101,-

De tickets uit 2020 zijn ook in 2021 geldig. Meer informatie vindt u hier. Ticketprijzen variëren tussen de € 31,- en € 101,- afhankelijk van de categorie en reserveringsperiode. Reseveren is mogelijk via de webshop of bij Innsbruck-Information: Burggraben 3, Tel. + 43 512 561 561, e-mail: ticket@innsbruck.info

Evenementlocatie


6330 Kufstein

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.