De talentvolle Wincent Weiss, © Christoph Köstlin
De talentvolle Wincent Weiss, © Christoph Köstlin

Pitztaler Skiopening met Wincent Weis

Jerzens, 07.12.2019

Het skigebied Hochzeiger in Pitztal trapt ieder jaar samen met bekende sterren het nieuwe winterseizoen af. Terwijl de skiliefhebbers de eerste meters maken op de piste, staat Wincent Weiss op het podium.

Met gevoelige nummers als 'Feuerwerk' en 'Musik sein' trapt Wincent Weiss met zijn warme stem het nieuwe winterseizoen af. Om 14.30 uur geeft de populaire Duitse artiest samen met zijn band een veelbelovend openluchtconcert weg in het skigebied van Hochzeiger op meer dan 2.000 meter hoogte. Ook brengt hij nummers van zijn nieuwe album 'Irgenwie anders' ten gehore. Voorafgaand aan de concertmiddag warmt Ö3-Disco de feestgangers vanaf 13.30 uur op en na afloop van het concert van Wincent Weiss is er nog een afterparty met Ö3-Disco. 

Een week voorafgaand aan het openingsconcert, op 30 november, opent het skigebied haar pistes. Het concert is gratis toegankelijk met een geldige skipas. 

© TVB Pitztal / Daniel Zangerl
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

De toegang tot het openingsconcert is gratis met een geldige skipas. Voor niet-skiërs is er een apart ticket verkrijgbaar: volwassenen betalen € 25,-, jongeren € 22,-, en kinderen € 19,-. Meer informatie vindt u hier

Evenementlocatie


6474 Jerzens

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.