© Daniel Zangerl
© Daniel Zangerl

Afgelast

Hochfügen Seilrennen

Hochfügen, 27.03.2021 - 28.03.2021

Het einde van het seizoen in Hochfügen wordt traditioneel gevierd met de touwrace, een wedstrijd die gaat over 'Zammhalten'. De race is er ook in een kindervariant.

De 57e Hochfüger Seilrennen eind maart sluit het winterseizoen in Hochfügen op traditionele wijze af. De bijzondere skiwedstrijd wordt gehouden in teams van drie. Drie deelnemers rijden, aan elkaar verbonden met een touw, een reuzenslalom en strijden voor de beker. Een zeer vermakelijke wedstrijd is de 'Flotten 3er' waarbij een spannend parcour en opvallende outfits centraal staan. 

De race vindt plaats op de Lamark helling. Een leuk voordeel voor de toeschouwers, want hier kunt u de wedstrijd live volgen. Skicross activiteiten en spectaculaire stunts zorgen voor nog meer spanning en sensatie. Ook zijn er verschillende voormalig professionals aanwezig. 

Kleine sneeuwliefhebbers kunnen hun vaardigheden bewijzen tijdens de touwrace voor kinderen. Het programma bevat daarnaast muziek, veel gezelligheid in de feesttent en de traditionele winterbrand.

© Daniel Zangerl
Grote plattegrond openen

Data

27.03.2021 - 28.03.2021

Prijsinformatie

35,-

Voor toeschouwers gratis. Aanmeldkosten per team € 35,- (inclusief skipas). Klik hier voor meer informatie.

Evenementlocatie


6263 Hochfügen

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.