Spring Classics Kaunertal


Feichten, 07.04.2018 - 21.05.2018

Het Kaunertal luidt het seizoen uit met de Spring Classics. Midden in de lente ontmoeten artiesten en freestylers elkaar op de Kaunertaler gletsjer op bijna 3.000 meter hoogte. Tijdens de Spring Classics genieten bezoekers in het Snowpark van zon, sneeuw en actie.

In de lente vindt in het Snowpark Kaunertal de Spring Classics plaats en gaat op de Kaunertal gletsjer van Tirol het beste jaargetij van start. De Spring Classics vinden plaats van begin april tot mei 2018 en trekken talloze snowboarders en freestylers aan. De perfect geprepareerde pistes zijn ideaal dankzij veel zonneschijn en fijne voorjaarstemperature. Waar in andere skigebieden de laatste sneeuw weg smelt en de eerste voorjaarsbloemen zich laten zien, is het skiseizoen op de Kaunertaler gletsjer nog lang niet ten einde.

Op de eerste dag van de Spring Classics, presenteert Snowpark Kaunertal een perfect geshapete set-up van XL formaat. Met pro en medium kickers tot verschillende Jib-lines met boxen en rails in alle formaten en voor alle niveaus, biedt het snowpark voor ieder wat wils. En dat met een aangenaam voorjaarszonnetje. Ook vinden er kampioenschappen, evenementen, prijsvragen en barbecues plaats, die inmiddels een echte traditie zijn van de Spring Classics. 

© Cyrill Müller
Grote plattegrond openen

Data

07.04.2018 - 21.05.2018

Prijsinformatie

Toegang gratis met geldige skipas. 

Evenementlocatie


Feichten 141
6524 Feichten

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat