Bijzondere optredens tijdens het Tiroler Festival in Erl, © Xiomara Bender
Bijzondere optredens tijdens het Tiroler Festival in Erl, © Xiomara Bender

Tiroler Festival Erl

Erl, 04.07.2019 - 28.07.2019

Het Tiroler Festival Erl belooft dit jaar nieuwe elementen op het programma. Naast de vele concerten, kan men genieten van drie opera's tijdens het internationaal erkende festival, allen met nieuwe dirigenten.

Op 4 juli opent 'Konzert für Orchester' van Bela Bartók het Tiroler festival. In opdracht van de organisatie staat de wereldpremiére van Daniel Schnyder's 'Concert Saxofoon Kwartet' op het programma, gespeeld door het Signum Sax Quartett. Voor 3,5 week genieten bezoekers van verschillende uitvoeringen. Dit jaar zijn er echter geen concerten van Richard Wagner. 

Die drie opera's nemen een prominente plaats in: 'Aida' van Guiseppe Verdi, 'Die Vögel' van Walter Braunsfels en 'Guillaume Tell' van Gioacchino Rossini. De drie dirigenten zijn respectievelijk Audrey Saint-Gil, Michael Güttler en Lothar Zagrosek. 

Sinds 1998 vindt het Tiroler Festival Erl vindt plaats en in 2012 is het evenement verhuisd naar de huidige, ultramoderne locatie.

Het mooie theater van Erl, © Peter Kitzbichler
Grote plattegrond openen

Data

04.07.2019 - 28.07.2019

Prijsinformatie

20,- tot 150,-

Tickets afhankelijk van de voorstelling en plaatsen. Informatie en kaartjes op +43 5373 81000 20, via karten@tirol-festspiele.at of online.

Evenementlocatie


6343 Erl

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat