Tiroler Volksschouwspel Telfs

Telfs, 25.07.2019 - 31.08.2019

Shakespeare, Kafka, de gebroeders Grimm – wat er ook op het podium staat: de Tiroler Volksschouwspel Telfs zorgt voor een unieke belevenis.

'Männerspiele' is het thema van de Tiroler Volksschauspiele Telfs in 2018. Twee voorstellingen worden ten tonele gebracht en beiden zijn toegewijd aan de zwakheden van het sterke geslacht. Hilarisch is de komedie 'Ladies Night - ganz oder gar nicht' waarin zes Tiroler vrienden van oudere leeftijd, verbonden door veel pech, een glorieus idee bedenken: onder naam 'wilde stieren' bedenken de wanhopige mannen een striptease act. Het blijkt onverwachts een groots succes, dus als snel komt de vraag: 'ganz oder gar nicht?' (helemaal of niet helemaal?). Het bekende spel van Stephen Sinclair en Anthony McCarten werd door Gunnar Dreßler in een Tiroler jasje gehezen. 

De voorstelling 'Die wilde Frau' van Felix Mitterer is van een ander kaliber. Dit spel vertelt het verhaal van vijf mannen die in een afgezonderde houthakkershut aan het bijkomen zijn van het harde werk dat ze verricht hebben. Plotseling klopt een jonge vrouw op de deur en dringt de mannenwereld binnen. Hoewel ze niet praat, verstoort ze de mannelijke structuur enkel door haar aanwezigheid. 

© Günther Egger
Grote plattegrond openen

Data

25.07.2019 - 31.08.2019

Prijsinformatie

De kaartverkoop start in juli 2017. Kaarten zijn verkrijgbaar via het telefoonnummer  +43.5262 62013, via een e-mail naar kartenoffice@telfs.com of bij de Inntal Center Telfs ticket office.

Evenementlocatie


6410 Telfs

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat