© Agentur Kelterborn
© Agentur Kelterborn

Tiroler Volksschouwspel Telfs

Telfs, ledere Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag - Zondag Van 06.07.2024 - 17.08.2024

Shakespeare, Kafka, de gebroeders Grimm – wat er ook op het podium staat: de Tiroler Volksschouwspel Telfs zorgt voor een unieke belevenis. Onder de nieuwe artistiek leider Christoph Nix wordt de traditie ook dit jaar voortgezet met het programma 'Geaht's no?'.

De Tiroler Volksschouwspel Telfs wordt dit jaar geopend met drie 'Reden an die Nation' en de wereldpremière van de 'Telfer Symphonie'. Ondanks de onzekerheden van komend jaar is het nieuwe programma, hoewel enigszins ingekort, nog steeds ambitieus. De locaties voor de negen toneelstukken zijn het stadhuis, het klooster, de schuur, scholen en in het bos. Hier kunnen afstandsregels goed nageleefd worden. Op het programma staat onder meer Tina Müllers 'Turkish Gold' (de Oostenrijkse première), een toneelstuk over vooroordelen en tolerantie dat ook als mobiele productie op scholen en jeugdcentra zal worden vertoond. Het stuk 'India' brengt veel grappen op het podium, dat is gebaseerd op de tragische komedie van Alfred Dorfer en Josef Hader. En als u zin heeft in verhalen en personages uit de Tiroler Alpen, reserveer dan een plaatsje bij de wereldpremière van 'Allerhand Kreuzköpf' van Karl Schönherr.

Verder is er een ondersteunend programma met onder meer een muziekshow voor kinderen en volwassenen, een Georg Kreisler recital, een fototentoonstelling en diverse filmvertoningen.

De Tiroler Volksschouwspel Telfs wordt dit jaar geopend met drie 'Reden an die Nation' en de wereldpremière van de…

toon meertoon minder
© Tiroler Volksschauspiele Telfs, Aria Sadr-Salek
Grote plattegrond openen

Data

ledere Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag - Zondag Van 06.07.2024 - 17.08.2024

Prijsinformatie

31,50 tot 52,-

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 april 2021 via het telefoonnummer  +43 5262 62013, via een e-mail naar kartenoffice@telfs.com of online via de website van Tiroler Volksschauspiele

Evenementlocatie


6410 Telfs

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6410 Telfs, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.