Skyfly in Ischgl, © TVB Paznaun-Ischgl
Skyfly in Ischgl, © TVB Paznaun-Ischgl

SkyFly in Ischgl

Ischgl

Bang moet je zeker niet zijn. Met de Skyfly in Ischgl raas je met een snelheid van 85 kilometer per uur op 50 meter hoogte aan een stalen kabel over het dal. Een adrenaline kick is gegarandeerd.

Adrenaline giert door je lijf, je hart gaat sneller kloppen en de kriebels in je buik nemen toe, maar toch is angst niet nodig. De stalen kabel van de Skylfy die 300 meter overbrugt boven het dal, kan veel hebben. Met de zipline heeft Paznaun er een nieuwe attractie bij. Op een hoogte van 50 meter, met een snelheid van 85 kilometer per uur zie je het gebied twee killometer lang van een hele andere kant. Dit avontuur hoef je niet alleen aan te gaan, de twee parallelle kabels maken het namelijk mogelijk om met z'n tweeën naar beneden te racen.

De kabel begint op een hoogte van 1.683 meter hoogte bij het middelstation van de Silvrettabaan A1. Vervolgens loopt de kabelbaan over een diepe kloof naar het eerste tussenstation. Vanaf daar vlieg je door naar de Kitzloch brug, door de Fimbabahn tot aan het tweede tussenstation. De kabelbaan vervolgt over de skipiste en eindigt op het dak van het dalstation van de 3S-Pardatschgratbahn A3. De kabelbaan is zowel in de zomer als de winter geopend. 

 

Adrenaline giert door je lijf, je hart gaat sneller kloppen en de kriebels in je buik nemen toe, maar toch is angst niet nodig. De stalen kabel van de…

toon meertoon minder
Skyfly in Ischgl, © TVB Paznaun-Ischgl
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec

13. Aug. bis 11. Sep. 2016, tägl. 12.30 bis 16.30 Uhr (letzte Talfahrt); Winter 2016/17 von Ende Nov. bis Anfang Mai, tägl. 12 bis 16 Uhr; Sommer 2017 von Ende Juni bis Anfang Sep., tägl. 12.30 bis 16.30 Uhr.

Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • Voor kinderen vanaf: 8 jaar, 0,01 m lengte

  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Andere bestemmingen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.