© Seilbahn Komperdell Serfaus
© Seilbahn Komperdell Serfaus

Thomas Brezinas Avonturenbergen

Fiss

Drie avontuurlijke wandelpaden en veel puzzels: de avonturenbergen in Serfaus-Fiss-Ladis zijn geïnspireerd op kinderboekenschrijver Thomas Brezina. Ze nemen kleine ontdekkingsreizigers mee naar een wereld vol hersenkrakers.

Deze avonturenbergen in Serfaus-Fiss-Ladis dragen het onmiskenbare signatuur van de beroemde Oostenrijkse kinderboekenschrijver, jeugdboekenauteur, scenarist, Tv-presentator en producer Thomas C. Brezina. Gewapend met een wandelrugzak, verrekijker en vergrootglas verkennen kinderen van alle leeftijden de drie avontuurrijke paden ‘Piratenweg’, ‘Hexenweg’ en ‘Forscherpfad’. Tijdens iedere expeditie dienen de jonge speurders een mysterieus raadsel op te lossen. Waarom zien wandelaars in Fiss ineens alles vanuit het perspectief van een mier? Zijn ze echt gekrompen? En hoe zit het met de vreemde boomhut in het bos?

Trek twee uur uit voor de Piratenweg in Serfaus (geschikt voor kinderwagens), drie uur voor het Hexenweg in Fiss en een uur voor het Forscherpfad in Ladis. De puzzelblokken zijn voor twee euro verkrijgbaar bij alle loketten van de bergbanen Serfaus-Fiss-Ladis en bij de VVV-kantoren. De opbrengst wordt gebruikt voor maatschappelijke projecten in de regio; Thomas Brezina heeft het patronaat overgenomen.

Deze avonturenbergen in Serfaus-Fiss-Ladis dragen het onmiskenbare signatuur van de beroemde Oostenrijkse kinderboekenschrijver, jeugdboekenauteur,…

toon meertoon minder
Thomas Brezinas Abenteuerberge, © Andreas Kirschner
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec

Vrij toegankelijk

Naar de openingsuren
Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk
Parkeren

Niet gespecificieerd. 

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Serfaus, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Andere bestemmingen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.