Gries im Sellrain

Bergsportdorp met mogelijkheden voor lange afstanden: in het centrale Sellraintal, dat zich van het Inntal naar het zuidwesten vertakt, verwelkomt het kleine resort Gries im Sellrain zijn gasten op bijna 1.200 meter boven zeeniveau.

In de kleine gemeente in de prachtige Stubaier Alpen wonen slechts 600 mensen. Gries, een van de bergdorpen, is zowel in de zomer als in de winter ideaal voor lange tochten in het ongerepte alpenlandschap tussen het skigebied Kühtai en de Lüsenstal - of het nu op sneeuwschoenen, langlaufski's of wandelschoenen is. De Lüsenstal buigt af naar het zuiden bij Gries en biedt een indrukwekkend uitzicht op het einde van het dal met de top van de 3.298 meter hoge Lüsener Fernerkogel vanuit het dorp. Vakantiegangers in Gries waarderen vooral de wandeling naar de Juifenalm, die ook gezinnen kunnen maken. Als dat niet genoeg is, kunt u vanaf daar bijvoorbeeld de Roter Kogel beklimmen. Ook de Sellraintaler Höhenwanderweg vanuit Gries op ongeveer 2.000 meter hoogte biedt fantastische uitzichten. In de winter kunt u zich vermaken op de 4,6 km lange rodelbaan vanaf de Juifenalm of in het nabijgelegen skigebied Kühtai.

In de kleine gemeente in de prachtige Stubaier Alpen wonen slechts 600 mensen. Gries, een van de bergdorpen, is zowel in de zomer als in de winter…

toon meertoon minder

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers
Aankomst Gries im Sellrain

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Gries 17, Gries im Sellrain, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.