Familie skivakantie in de Kitzbüheler Alpen - regio Hohe Salve

Met zijn prachtige panoramaberg, de Hohe Salve, de vele makkelijke pistes en de gezinsvriendelijke infrastructuur biedt de regio vooral aan ouders en kinderen een goede kennismaking met de SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental.

 

Op de heerlijk zonnige panoramaberg Hohe Salve is toegang tot de enorme SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental bijzonder gemakkelijk. Want er zijn veel makkelijke pistes, comfortabele, verwarmde stoeltjesliften en de Kids Club Hopfgarten met oefenterrein, twee tovertapijten en kinderopvang voor kinderen tot 3 jaar. In de alpineskischool met eigen kinderland, leuke sneeuwcarrousel en hooggekwalificeerde sneeuwsportleraren leren de kleintjes spelenderwijs skiën. Het nieuwe familieskidepot kan nu ook bij het dalstation in Hopfgarten worden gebruikt.

Als alternatief kunt u een leuke rodeltocht maken, bijvoorbeeld vanaf de Haagalm in Hopfgarten, een arrensleetocht met paarden, lamawandelingen of een bezoek aan de Wörgl-waterwereld Wave. Of beleef 's werelds eerste dubbele lusglijbaan als grootste attractie.

BESPAREN. Let goed op de verschillende kortingen voor ouders en kinderen, zoals de jongegezinskaart, waarbij één ticket afwisselend door twee ouders kan worden gebruikt, en de gezinsskiweken met gratis reizen voor kinderen tot 15 jaar.

KINDERSKISCHOOL. "De kleintjes zijn de grootste" is het motto van de Alpin Skischool in Hopfgarten. Met het gevarieerde programma met indianendag, speurtocht en spannende race met prijsuitreiking komt verveling niet eens tot haar recht - daarvoor zorgen ook de kinderspeeltuin met sprookjesweide, drankjes voor de kinderen, draaimolen en kinderlift.

SKIVERHUUR
Intersport Oberhauser in Hopfgarten
Kurz-skiverhuur in Hopfgarten

BERGRESTAURANT voor gezinnen
Alpengasthof Salvenalm, Hopfgarten-kabelbaan

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Kitzbüheler Alpen - Ferienregion Hohe Salve: Top belevenissen buiten de piste

Meer vakantie activiteiten in Kitzbüheler Alpen - Ferienregion Hohe Salve

Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.