Kitzbüheler Alpen - Ferienregion Hohe Salve

Vakantie op één van de mooiste bergen van Tirol: rondom de 1.829 meter hoge berg Hohe Salve strekt zich de gelijknamige Ferienregion uit in de Kitzbüheler Alpen.

Imposante top, wijds land: als toegang tot het Inndal, het Mühltal en Brixental is de vakantieregio Hohe Salve het ideale gebied voor wandelaars. De regio spreekt niet alleen recreanten aan, ook ervaren bergwandelaars kunnen hun hart ophalen op wandelroutes op 2.400 meter boven zeeniveau. Eenmaal boven wordt de tocht beloond met een fantastisch uitzicht. Maar ook de paden langs de bloeiende tuin aan de Rosenweg in Itter of naar de Eis- und Tropfsteinhöhle in Angerberg zijn een wandeling waard.

Wintersporters komen in de vakantieregio Hohe Salve aan hun trekken in Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental, met meer dan 280 kilometer piste en 90 bergliften. Ook voor langlaufers, winterwandelaars en rodelaars is er in de acht dorpen veel te beleven.
 

Shoppen en stille meren

Zomer of winter, wie naast de landelijke idylle zoekt naar vertier in de stad, gaat naar Wörgl. De stad in het Inntal geldt als een van de populaire shopping steden in Tirol. Wat je zeker niet mag missen is het Shoppingcenter M4, die gelijk verbonden is met de klimhal. Hier vind je meer dan 20 verschillende klimroutes. Een andere excursie in de omgeving is het merenlandschap. In ieder jaargetijde zijn de Wildalmsee, de Salvensee, de Filzbodensee en het stuwmeer in Kurzen Grund, Kelschau een bezoek waard.

Imposante top, wijds land: als toegang tot het Inndal, het Mühltal en Brixental is de vakantieregio Hohe Salve het ideale gebied voor wandelaars…

toon meertoon minder

Vakantie activiteiten in Kitzbüheler Alpen - Ferienregion Hohe Salve


Alle activiteiten+
© TVB Hohe Salve
© Hannes Dabernig
© Silvia Seebacher
© Hannes Dabernig

Plaats in deze regio

Populaire accommodatie in Kitzbüheler Alpen - Ferienregion Hohe Salve


Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Evenementen in Kitzbüheler Alpen - Ferienregion Hohe Salve

Aankomst Kitzbüheler Alpen - Ferienregion Hohe Salve

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Hopfgarten im Brixental, Österreich

powered by Rome2Rio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.