Familie skivakantie in Galtür in Paznaun

Met drie speciale zones biedt het Silvapark Galtür afwisselend ski- en snowboardplezier voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Alle gezinsleden komen samen op skivakantie aan hun trekken.

Kinderen in alle leeftijdsgroepen worden het beste opgevangen in het Silvapark Galtür, zo staat het aangegeven en zelfs beter dan in bijna elk ander skigebied. Drie van de zes zones zijn specifiek gericht op kinderen en jongeren. In de wereld van de dwergen doen de kleintjes spelenderwijs hun eerste ervaringen op, in het avonturenland kunnen de gevorderden racen door tunnels en over golfbanen, en in het actiepark laten tieners en jongeren zien hoeveel plezier ze kunnen hebben met rails, boxen en op de racebaan. Zes kindvriendelijke afdalingen in het Silvapark zorgen voor een perfecte skidag: in het sprookjesbos staat bijvoorbeeld een heksenhuis met multi-zintuiglijke indrukken als je er doorheen skiet. En op de verkeersroute wijzen verkeerslichten en verkeersborden kinderen de juiste weg. Als de kinderen de skischool of de gastkleuterschool hebben verlaten, kunnen de ouders zelf het pisteparadijs of het freeridegebied verkennen.

Families vinden afwisseling van skiën in het sport- en cultuurcentrum Galtür met bowling- en avonturenbad, in het Alpinarium-avonturenmuseum of in de leuke staafstaafrace, waaraan iedereen kan deelnemen.

BESPAREN. Kinderen onder de 8 jaar skiën gratis onder begeleiding van een ouder. Kinderen en jongeren tot 18 jaar krijgen het kindertarief.

KINDERSKISCHOOL. De Silvretta-Galtür-skischool met zijn dwergwereld inclusief "Siggi's Kinderland" met verhuizers, kinderrenbaan en sneeuwcarrousel verandert kinderen vanaf drie jaar in een mum van tijd in enthousiaste skiërs. De gediplomeerde kinderskileraren hebben voor toekomstige sneeuwhelden een kleurrijk voorschools programma bedacht, dat stressvrij leren in de frisse lucht en in een groep mogelijk maakt.

SKIVERHUUR
Skiverhuur Sport Walter, Galtür
Intersport Wolfart, Galtür

BERGRESTAURANT voor gezinnen
Wirler Hof in Galtür

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Paznaun – Ischgl: Top belevenissen buiten de piste

Meer vakantie activiteiten in Paznaun – IschglAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.