Langlaufen in de Kitzbüheler Alpen – PillerseeTal

Een overzicht van alle loipen

Het PillerseeTal in Oostenrijk staat vanwege haar bijzondere geografische en meteorologische ligging bekend als het ‘Schneeloch’ van de Kitzbüheler Alpen. Hier is niet ongebruikelijk dat in dit dal de meeste verse sneeuw van heel Tirol valt. Het loipennetwerk met meer dan 110 km in de klassieke en skating variant, voert in alle moeilijkheidsgraden door het dal. Bij Biathlon-Hochburg Hochfilzen kunt professionals aan het werk zien tijdens de wedstrijden en trainingen. Ook kunt u er zelf deelnemen aan biatlon. In 2017 wordt in Hochfilzen het 49e Wereldkampioenschap biatlon georganiseerd.


3 Belevenissen voor een langlaufvakantie in PillerseeTal

  • Maak kennis met de fascinerende wereld van de biatlonsport en stel uw trefzekerheid op de proef. Deelname iedere donderdag en vrijdag mogelijk van 10.00 tot 14.00 uur. (Aanmelden via tel. +43.664.3512110 of per mail via info@sinus-sportadventures.at).
  • Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit op de Weißach Loipe in Fieberbrunn. Deze route strekt zich uit over besneeuwde velde, langs bevroren beekjes en door idyllische dennenbossen.
  • Dagelijks is een 2 km lang deel van de Dorfloipe in Waidring tot 01.00 uur verlicht. Zo staat niets een heerlijke avondwandeling meer in de weg.

Kitzbüheler Alpen - PillerseeTal: routes in de regio


 Kaart

Kitzbüheler Alpen - PillerseeTal: Gespecialiseerd in langlauf accommodaties in de regio

Meer vakantie activiteiten in Kitzbüheler Alpen - PillerseeTalAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.