© Berg im Bild
© Berg im Bild

Europese Winterwandeldagen in de regio St. Johann in Tirol

Kartitsch, 11.03.2021 - 14.03.2021

In maart vindt de tweede editie van de Europese winterwandeldagen plaats in St. Johann in Tirol. De Kitzbüheler Alpen is het decor van vier dagen wandelingen, inclusief sneeuwschoen- en fakkelwandelingen.

Tijdens de Europese Winterwandeldagen verkennen wandelaars de regio rond St. Johann in Tirol en al het moois dat de winter hier te bieden heeft. Het is mogelijk om een toer te maken naar de hut van Maria Blut, die zich heeft teruggetrokken in stilte en innerlijke rust. De fakkeltocht langs almhutten staat garand voor veel wandelplezier en de sneeuwschoenwandeling aan de voet van de Wilder Kaiser dompelt wandelaars onder in puur winterwonderland. Verder staat een proefcursus biathlon op het programma, evenals een romantische skitoer tijdens volle maan.

Klik hier voor het volledige programma.

© Berg im Bild
Grote plattegrond openen

Data

11.03.2021 - 14.03.2021

Klik hier voor het volledige programma. 

Prijsinformatie

Deelname aan de wandelingen kost € 10,- (plus eventuele taxikosten), met uitzondering van de wandeling 'Funkenflug' op 5 maart (€ 15,- met gastenkaart, € 25,- zonder, incl. drankje) en de fakkeltocht met 'Huttengaudi' op 7 maart (€ 29,- incl. eten). Vooraf registiren kan direct online of per e-mail of telefoon via TVB +43 5352 63 33 50.

Evenementlocatie


Kartitsch 80
9941 Kartitsch

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.