Kaunertaler Opening

Kaunertal, 12.10.2018 - 14.10.2018

Zodra de zomer voorbij is, begroet de Kaunertaler gletsjer het winterseizoen. Dit wordt gevierd met een grote opening - dit jaar op een nieuwe locatie en met een nieuwe highlight: een 800 meter lange Half Mile Jib Line 3.0.

Al voor de 33e keer wordt het winterseizoen met het openingsfeest Kaunertal Opening op de Kaunertal gletsjer - KTO geopend. Van 12 tot 14 oktober is de het Snowpark Kaunertal de thuisbasis van snowboarders en freeskiërs. Met een gevarieerd programma vieren zij dat het winterseizoen weer van start gaat. Dit jaar is de locatie bij de Karlesjochbahn. Een nieuwe spectaculair programma onderdeel is de Half Mile Jib Line 3.0 van 800 meter lang. 

Tijdens de opening kunnen de snowboarders en freeskiërs andermans kunsten bewonderen of hun eigen kunnen showen. Op het evenement zullen tevens meer dan 60 snowboard- en freeski merken aanwezig zijn die hun nieuwe producten aanprijzen. De nieuwste snowboards en ski's zijn gedurende dit festival gratis te testen. De dagen worden afgesloten met muziekoptredens van internationale artiesten en verschillende dj's.

Met een gevarieerd programma vieren zij dat het winterseizoen weer van start gaat., © Kaunertaler Gletscherbahnen
Grote plattegrond openen

Data

12.10.2018 - 14.10.2018

Prijsinformatie

Bezoekers moeten in het bezit zijn van een skipas van de Kaunertaler Gletscher. De feesten zijn gratis toegankelijk. 

Evenementlocatie


6524 Kaunertal

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat