Klangspuren Schwaz Festival

Schwaz, 06.09.2018 - 23.09.2018

Bij de Klangspuren Schwaz, het Tiroler festival voor nieuwe muziek, wordt iedereen blij verrast. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum zijn er in 2018 wederom vele optredens van gerenommeerde ensembles.

'Feste. Orte.' is de slogan van Klangspuren Schawz - het Tiroler festival voor nieuwe muziek. Gerenommeerde nationale en internationale artiesten brengen oude, nieuwe en onbekende muziek ten gehore en zorgen voor bijzondere momentopnames van hedendaagse creaties. De Engelse componist Rebecca Saunders is dit jaar hoofdcomponiste.

Naast optredens van vele ensembles zijn er ook muziek- en componeerworkshops, zoals de 'Klangspuren Lautstark' waar kinderen en jongeren, die al een instrument bespelen, nieuwe technieken ontdekken (ervaring vereist). De jonge muzikanten van het '15e Klangspuren Internationale Ensemble Modern Akademie' laten tijdens een concert onder begeleiding van Rebecca Saunders, hun talent zien. Ter gelegenheid van het jubileum is er een muzikale pelgrimstocht gepland die leidt over de Jakobsweg in het nabijgelegen Karwendelgebergte.

“Klangspuren Lautstark” – Sessies voor kids, © Andreas Knapp/Klangspuren Schwaz
Grote plattegrond openen

Data

06.09.2018 - 23.09.2018

Prijsinformatie

Nog geen prijsinformatie.
Kaarten op +43 5242 73582, info@klangspuren.at of op www.klangspuren.at.

Evenementlocatie


6130 Schwaz

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat