© Michael Meindl
© Michael Meindl

Kufsteinerland-wielrenmarathon

Kufstein, 25.08.2024

De Kufsteinerland Wielermarathon vindt dit jaar voor de 8e keer plaats. De deelnemers hebben de keuze uit drie routes: van uitdagend tot gemakkelijk.

Vlak voor het einde van de zomer kunnen wielrenners nog een keer het uiterste geven tijdens de Kufsteinerland Wielermarathon. 120 kilometer en 1.800 hoogtemeters worden op de zware route overbrugd. De route voert onder andere door het Thierseedal, Brandenberg en Pinegg am Rofan. De middelzware tocht (Seenrunde) slaat Brandenberg en Pinegg over en komt uit op 95 kilometer en 1.160 hoogtemeters. Voor de recreatiefietsers is een 48 kilometer lange panoramaronde door het Inndal uitgezet, die met 400 hoogtemeters ook voor minder getrainde wielrenners een mooie tocht is. Alle routes starten en finishen in Kufstein. Het programma begint op zaterdag met een gezamenlijke fietsopwarming en een workshop voor mecaniciens.

Vlak voor het einde van de zomer kunnen wielrenners nog een keer het uiterste geven tijdens de Kufsteinerland Wielermarathon. 120 kilometer…

toon meertoon minder
© Michael Meindl
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

38,- tot 67,-

De toegangsprijzen bedragen tussen de € 30,- en € 70,- afhankelijk van de route en het periode van registratie. Meer informatie vindt u hier.

Evenementlocatie

Kufstein
6330 Kufstein

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6330 Kufstein, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.