Ötztaler Gletscherflohmarsch

Obergurgl, 05.08.2018

Van Obergurgl over de Ramoljoh naar Vent: de hoogalpine wandeling 'Ötztaler Gletscherflohmarsch' over de gletsjers biedt in 2018 voor de 46e keer een sportieve uitdaging en veel wandelplezier.

16 kilometer en 1.300 hoogtemeters worden overbrugd tijdens het wandelevent van Obergugl naar Vent. Niet alleen lichamelijke inspanning, maar ook genieten van de prachtige Ötztaler gletsjers staat centraal. Onderweg bij het Ramolhaus en Ramoljoch (3.200 meter) vinden wandelaars verschillende hulpposten. De wandeltocht begint tussen 6.00 uur en 8.00 uur bij het dorpsplein in Obergurgl. Wie om 16.00 uur de finish in Vent haalt en de tussenstations Ramolhaus, Ramoljoh en Langeben gepasseerd heeft, ontvangt de gouden Gletscherfloh medaille. En achteraf is er een gezellig feest in het dorp. 

Ötztaler Gletscherflohmarsch van Obergurgl naar Vent, © Ötztal Tourismus
Grote plattegrond openen

Data

05.08.2018

Prijsinformatie

5,- tot 12,-

Inclusief de bus van Vent naar Obergurgl en de retour transfer, evenals een drankje bij de finish. Kinderen tot 14 jaar oud en senioren vanaf 60 jaar betaalden afgelopen jaren slechts € 5,-. Of de kosten in 2018 veranderen, is nog niet bekend.

Evenementlocatie


6456 Obergurgl

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat