Ötztaler Gletscherflohmarsch van Obergurgl naar Vent, © Ötztal Tourismus
Ötztaler Gletscherflohmarsch van Obergurgl naar Vent, © Ötztal Tourismus

Ötztaler Gletscherflohmarsch

Obergurgl, 02.08.2020

Van Obergurgl over de Ramoljoh naar Vent: de hoogalpine wandeling 'Ötztaler Gletscherflohmarsch' over de gletsjers biedt voor de 48e keer een sportieve uitdaging en veel wandelplezier in de natuur.

16 kilometer en 1.300 hoogtemeters worden overbrugd tijdens het wandelevent van Obergugl naar Vent. Niet alleen lichamelijke inspanning, maar ook genieten van de prachtige Ötztaler gletsjers staat centraal. Onderweg bij het Ramolhaus en Ramoljoch (3.200 meter) vinden wandelaars verschillende hulpposten. De wandeltocht begint tussen 6.00 uur en 8.00 uur bij het dorpsplein in Obergurgl. Wie om 16.00 uur de finish in Vent haalt en de tussenstations Ramolhaus, Ramoljoh en Langeben gepasseerd heeft, ontvangt de gouden Gletscherfloh medaille. En achteraf is er een gezellig feest in het dorp. 

Ötztaler Gletscherflohmarsch van Obergurgl naar Vent, © Ötztal Tourismus
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

De hoogte van het inschrijfgeld is nog niet vastgesteld. Voorgaande jaren was het inschrijfgeld voor volwassenen rond de € 15,-, kinderen tot 14 jaar en senioren vanaf 60 jaar betaalden € 8,-. Meer informatie vindt u hier

Evenementlocatie


6456 Obergurgl

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.