Het Pitztaler Schneefest kent een geweldige sfeer, © T-NG
Het Pitztaler Schneefest kent een geweldige sfeer, © T-NG

Pitztaler Schneefest

St. Leonhard im Pitztal, 13.04.2020

LET OP: Vanwege de huidige ontwikkelingen, kunnen er op het laatste moment evenementen afgelast worden. Neem rechtstreeks contact op met de organisator.

Het 28e jarige jubileum van het Pitztaler Schneefest wordt op Tweede Paasdag geopend met diverse live-bands. Net als eerdere jaren wordt de opbrengst van het festival gedoneerd aan goede doelen. 

Op Tweede Paasdag wordt het populaire Pitztaler Schneefest wederom georganiseerd door Mandarfen in St. Leonhard. Met verschillende live optredens, heerlijke lekkernijen en een goede sfeer belooft het ook dit jaar een groot succes te worden. 

Net zoals voorgaande jaren vindt het evenement plaats op de Rifflseeparkplatz in Mandarfen. Het evenement wordt geopend met een brunch en muziek om 11.00 uur. Om 14.00 staat de traditionele tapwedstrijd op het programma en vanaf 15.00 uur gaan de voetjes van de vloer met het live-optreden van 'Grubertaler'. In de middag is ook een special kinderprogramma. De feestavond wordt geopend om 20.00 uur met de 'Torpedos New Generation'.  

De toegang tot het Pitztaler Schneefest is gratis en alle opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan sociale inrichtingen in het dal. Sinds 1992 is er al een bedrag van zes cijfers opgehaald, een goede reden dus om nog lang door te gaan met dit vrijgevige evenement.

 

De Tiroler Sumpfkröten, © Bernhard Füruter/Pitztaler Gletscherbahn
Grote plattegrond openen

Data

13.04.2020

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie

St. Leonhard im Pitztal
6481 St. Leonhard im Pitztal

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.