© Keep Cool
© Keep Cool

Pitztaler Schneefest

St. Leonhard im Pitztal, 01.04.2024

De 31e editie van het Pitztal Snow Festival begint op Paasmaandag 2023 met live bands en een stevige biertap. De opbrengst van de inkomsten wordt weer gebruikt voor maatschappelijke instellingen.

Op Paasmaandag 2023 organiseren de herbergiers van de wijk St. Leonhard in Mandarfen wederom het populaire Pitztal-sneeuwfeest. Met een goede sfeer, afwisselende livemuziek en heerlijke culinaire hoogstandjes vieren jong en oud het einde van de winter.

Net als in voorgaande jaren vindt het evenement plaats in een weerbestendige feesttent op de parkeerplaats Rifflsee in Mandarfen. De opening begint om 12 uur met een ochtendpint waarbij de muziekkorpsen zullen spelen. De traditionele biertap vindt plaats om 14.00 uur, gevolgd door dansen op livemuziek. Op het podium: "Volxxbeat" uit Beieren en de lokale opkomende rockers van "The 7Crazy8".

De gastronomische opbrengst gaat opnieuw naar een sociale instelling in het dal. Sinds 1992 is een mooi bedrag van zes cijfers opgehaald - een goede reden om te blijven feesten.
De toegang tot het Pitztaler Schneefest is gratis en alle opbrengsten van het evenement worden gedoneerd aan sociale inrichtingen in het dal. Sinds 1992 is er al een bedrag van zes cijfers opgehaald, een goede reden dus om nog lang door te gaan met dit vrijgevige evenement.

Op Paasmaandag 2023 organiseren de herbergiers van de wijk St. Leonhard in Mandarfen wederom het populaire Pitztal-sneeuwfeest. Met een goede sfeer,…

toon meertoon minder
De Tiroler Sumpfkröten, © Bernhard Füruter/Pitztaler Gletscherbahn
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie

St. Leonhard im Pitztal
6481 St. Leonhard im Pitztal

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6481 St. Leonhard im Pitztal, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.