Tiroler Winterfestival in Erl


Erl, 16.12.2018 & 26.12.2018 - 06.01.2019

Met een langer seizoen dan gebruikelijk, gaat in december het winterfestival in Erl van start. Een programma met muziekoptredens en opera van veelbelovende jonge talenten. Het programma wordt geopend met een nieuwe productie van Rossini's 'L'Italiana in Algeri'.

Op het programma van de vijfde editie van het winterfestival in Erl staan twee operaproducties, drie concerten, vier huiskamerconcerten en drie speciale optredens. Opera- en muziekliefhebbers kijken hier al het hele jaar naar uit. De opening met de nieuwe productie van Rossini's 'L'Italiana in Algeria', geregiseerd door de 33-jarige Wolfgang Berthold, zal plaatsvinden op 26 december. 

Samen met een ander jong talent zal hij ook een tweede opera dirigeren, namelijk Guiseppe Verdis 'La Traviatia'. Tijdens het festival zal ook de 21-jarige Patrick Hahn zijn debuut maken, zowel als dirigent als pianist van amusements liederen. De specials die op het programma staan worden verzorgd door de band Franui en hun nieuwe voorstelling 'Tanz! (Franz)', zij worden begeleid door het blaasmuziek ensemble Federspiel. 

 

Tiroler Festspiele Erl, © Peter Kitzbichler
Grote plattegrond openen

Data

16.12.2018 & 26.12.2018 - 06.01.2019

Prijsinformatie

20,- tot 150,-

Evenementlocatie


Mühlgraben
6343 Erl

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat