© Tiroler Festspiele Erl / APA-Fotoservice
© Tiroler Festspiele Erl / APA-Fotoservice

Tirol Winterfestival Erl

Erl, -

Deze winter presenteert het Tiroler Winterfestival Erl een rijk, gevarieerd programma met culturele hoogtepunten voor muziekliefhebbers, waaronder Bach’s Christmas Oratorio, zes opera voorstellingen, verschillende concerten en twee geweldige specials.

Zes avonden lang staat het programma van het Tiroler Winterfestival Erl in het teken van opera.  

Te zien zijn 'Rusalka' van Dvořak en 'L'elisir d'amore' van Donizetti en Romani, een operabuffa. Dit jaar is de eerste special het muzikale-literaire uitstapje 'Wien verklärt Nacht', waarbij de München-acteur Udo Wachtveitl op het podium staat, bekend als de voormalige commissaris van 'Tatort'. De tweede special wordt voorgedragen door de Osttiroler muziekband Franui en de Duitse actrice Dagmar Manzel onder de titel 'Dort ist das Glück'. De nadruk ligt op interpretaties van romantische werken van Schubert, Schumann, Brahms en Mahler.

Uiteraard zijn het Oudejaarsavond- en Nieuwjaarsdagconcert het hoogtepunt van het festival. Daarnaast staat in januari een gastoptreden van het Frankfurt Opera and Museum Orchestra op het programma.

Het volledige programma hier te vinden op www.tiroler-festspiele.at.

Tiroler Festspiele Erl, © Peter Kitzbichler
Grote plattegrond openen

Data

15 dec. 2019 - 6 jan. 2020

Prijsinformatie

20,- tot 150,-

Tickets kosten tussen de € 20,- en € 150,-. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang, jongeren tot 18 jaar en studenten betalen € 15,- per concert, € 10,- voor kamermuziek en € 25,- voor een operavoorstelling. Informatie en tickets via +43 5373 81000 20 en via karten@tirol-festspiele.at. Kaarten inclusief korting dienen telefonisch besteld te worden.  

Evenementlocatie


Mühlgraben
6343 Erl

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.