© Xiomara Bender, Tiroler Festspiele Erl
© Xiomara Bender, Tiroler Festspiele Erl

Tirol Winterfestival Erl

Erl, 10.12.2023 - 07.01.2024

Deze winter presenteert het Tiroler Winterfestival Erl een rijk, gevarieerd programma met culturele hoogtepunten voor muziekliefhebbers. Het evenement wordt muzikaal geopend met Bach’s Christmas Oratorio. Op het programma staan verder opera's van Gaetano Donizetti en Saverio Mercadante en de muziekband Franui, Udo Wachtveitel en "Die Fledermaus" zijn ook aanwezig.

Met Gaetano Donizetti's "Don Pasquale" en Saverio Mercadante's "Francesca da Rimini" heeft het Tiroler Festival Erl twee operawerken voor het winterseizoen op het programma gezet. Het festival wordt geopend met het Kerstoratorium van Johann Sebastian Bach. Vaste onderdelen zijn onder meer de oudejaars- en nieuwjaarsconcerten. Daarnaast zijn er kamermuziekconcerten en een optreden van de Musicbanda Franui, die al vele jaren het Tiroler Festival Erl begeleidt, gepland. Udo Wachtveitel is te gast bij het Amici Ensemble en "Casanova's Return" en zelfs "Die Fledermaus" komt langs: in een kamerorkestversie van Beomseok Yi.

Het volledige programma hier te vinden op www.tiroler-festspiele.at.

Met Gaetano Donizetti's "Don Pasquale" en Saverio Mercadante's "Francesca da Rimini" heeft het Tiroler Festival Erl twee…

toon meertoon minder
© Xiomara Bender, Tiroler Festspiele Erl
Grote plattegrond openen

Data

10.12.2023 - 07.01.2024

Prijsinformatie

5,- tot 150,-

Tickets kosten tussen de € 20,- en € 150,-. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang, jongeren tot 18 jaar en studenten betalen € 15,- per concert, € 10,- voor kamermuziek en € 25,- voor een operavoorstelling. Informatie en tickets via +43 5373 81000 20 en via karten@tirol-festspiele.at. Kaarten inclusief korting dienen telefonisch besteld te worden.  

Evenementlocatie


Mühlgraben
6343 Erl

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Mühlgraben, 6343 Erl, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.