Tiroler Festspiele Erl, © Peter Kitzbichler
Tiroler Festspiele Erl, © Peter Kitzbichler

Tirol Winterfestival Erl

Erl, -

Deze winter presenteert het Tiroler Winterfestival Erl een rijk, gevarieerd programma met culturele hoogtepunten voor muziekliefhebbers, waaronder Bach’s Christmas Oratorio, zes opera voorstellingen en verschillende concerten. Bezoekers zullen op gepaste afstand van elkaar zitten.

'Ein Meisterwerk, eine Rarität': dit is dit jaar het thema van opera's. Donizetti's 'Don Pasquale' en Mascagni's 'L'amico Fritz' staan op de bühne in het winterseizoen van het Tiroler Festival Erl. Het festival wordt echter weer geopend met het Kerstoratorium van Johann Sebastian Bach. Aangezien de belangstelling voor het concert groot is en dit jaar niet alle stoelen bezet kunnen zijn, is de generale repetitie op 12 december openbaar gemaakt. Ook het oudejaars- en nieuwjaarsconcert vinden plaats in tweevoud. Op het programma staan onder meer een concert van de Musicbanda Franui, een familieconcert en een speciaal optreden van de Schwaz-componist en jazztrompettist Franz Hackl.

Het volledige programma hier te vinden op www.tiroler-festspiele.at.

© Xiomara Bender, Tiroler Festspiele Erl
Grote plattegrond openen

Data

26 dec. 2021 - 6 jan. 2022

Prijsinformatie

30,- tot 150,-

Tickets kosten tussen de € 20,- en € 150,-. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang, jongeren tot 18 jaar en studenten betalen € 15,- per concert, € 10,- voor kamermuziek en € 25,- voor een operavoorstelling. Informatie en tickets via +43 5373 81000 20 en via karten@tirol-festspiele.at. Kaarten inclusief korting dienen telefonisch besteld te worden.  

Evenementlocatie


Mühlgraben
6343 Erl

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Mühlgraben, 6343 Erl, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.