Sparreboskasteel in de Zillertal Arena


Altijd al kasteelheer of jonkvrouw willen zijn? Bij de Rosenalm is dit letterlijk kinderspel! Beklim het houten Sparreboskasteel met vier hoge torens en leef je uit op het kasteelcomplex van 5.000 m2.

Het verhaal doet de ronde dat hardwerkende sparreboomelfjes dit royale kasteelcomplex met veel liefde hebben gebouwd voor de prins en prinses. Eén ding is in ieder geval zeker: groot en klein hebben veel plezier met het klauteren op de klimtoren, het glijden van de glijtoren en het uitzicht op de 18 meter hoge uitkijktoren.

Het landgoed van het Sparreboskasteel ligt bij de Rosenalm hoog boven Zell am Ziller en beslaat een oppervlakte van maar liefst 5.000m². De vier klimtorens stijgen hoog uit boven de grote avontuurlijke speelplaats met klimtoestellen, allen gemaakt van boomstammen.

In de kraantoren kunnen kids aan de slag met het overgebleven werk van de sparreboomelfjes: hier bouwen zij hun eigen kasteel. Voor de ouders zijn er genoeg comfortabele rustplaatsen waar ze heerlijk kunnen ontspannen. In de zomer kun je tussen 11.00 uur en 14.00 uur gebruik maken van de ‘kabouter barbecue’ waarop je je zelf gebrachte lekkernijen kan grillen. 


Sparreboskasteel in Zell am Ziller, © Zillertal Arena

De Rosenalmbahn is dagelijks geopend van 08.40 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.10 uur in de periode van 25 mei tot 8 oktober 2017. 

Grote plattegrond openen

Informatie over de plaats


Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Andere bestemmingen in de regio


Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat