© Tirol Werbung / Casey Moore
© Tirol Werbung / Casey Moore

Top familieskigebieden in Tirol voor kleine pistemonsters en hun ouders

In Tirol zijn er veel skigebieden waarbij families centraal staan. De gecertificeerde ‘Top familieskigebieden’ onderscheiden zich dankzij het kwalitatief hoge aanbod van attracties en voorzieningen. Zo zijn er avonturenparken voor jongeren en kinderopvangen voor de allerkleinsten, voor ieder wat wils. Een onvergetelijke dag op de piste is hier gegarandeerd.

Met complete verzorging van A tot Z onderscheiden de ‘Top Familieskigebieden’ zich van overige familiegebieden. Ouders met kinderen hoeven zich nergens zorgen over te maken. De gebieden beschikken over speciale beginnerspistes, gecertificeerde skischolen met goed opgeleide instructeurs en opvang voor de kleine vakantieganger. Daarnaast zijn er meerdere avonturenparken met onder andere bugles, slalomtracks, sneeuwdraaimolens en funslopes: hier slaat de verveling nooit toe. Veel liften en bergbanen hebben ook speciale familietarieven, waardoor het financieel ook aantrekkelijk is om op wintersport te gaan.

Met complete verzorging van A tot Z onderscheiden de ‘Top Familieskigebieden’ zich van overige familiegebieden. Ouders met kinderen hoeven zich…

toon meertoon minder

Top Familieskigebieden van A tot Z

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.