Fietsen over de Innradweg, © Tirol Werbung/Frank Bauer
Fietsen over de Innradweg, © Tirol Werbung/Frank Bauer

Innradweg

Hier geniet u van afwisselende landschappen met tal van culturele en culinaire bezienswaardigheden en activiteiten langs de route.

De Innradweg is met een lengte van 520 km één van de langste internationale fietsroutes van Europa. Hier geniet u van afwisselende landschappen met tal van culturele en culinaire bezienswaardigheden en activiteiten langs de route.

Op het Tiroolse deel van deze klassieke fietsroute volgt u simpelweg de blauw-groen gekleurde rivier de Inn van de oorsprong tot aan Passau. Een groot stuk van de route voert door het Tiroler Inntal. Dit traject is ideaal voor recreatieve fietsers en gezinnen en start in Martina, bij de Zwitserse grens. Het eindpunt van de vijf Tiroolse etappes ligt 190 km verder in Erl. De etappes tellen enkele beklimmingen, die  afgewisseld worden met vlakke trajecten door het afwisselende alpenlandschap. De route doorkruist een aantal minder toeristische gebieden met oude steden en markten.


Culinaire Innradweg

Langs de Innradweg liggen talrijke 'Tiroler Wirtshäuser' (typisch Tiroolse eetgelegenheden), die speciale arrangementen hebben samengesteld voor fietsers. Met deze culinaire arrangmenten (€ 15,- p.p.) wisselt u het fietsen af met culinaire stops uit de regio. Een rondleiding in een Wirtshaus, boekje met beschrijving van de etappes, receptenboekje en een tegoedbon voor een maaltijd in een Wirtshaus zijn bij het arrangement inbegrepen.

De Innradweg is met een lengte van 520 km één van de langste internationale fietsroutes van Europa. Hier geniet u van afwisselende landschappen met…

toon meertoon minder

Etappes van de Innradweg

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.