3 tips voor gezinnen

Voor gezinnen heeft de Tiroler bergwereld veelzijdige routes te bieden die sport- en natuurbeleving op een unieke wijze met elkaar combineren. In elke regio zijn berggidsen en klimscholen te vinden die ook klimcursussen voor kinderen aanbieden en de kleintjes op een speelse manier kennis laten maken met deze bergsport.

  • Onder de Mauritzalm in Maurach kunnen gezinnen terecht in de prachtige Klettergarten 'Mauritzalm'. Vier routes met de moeilijkheidsgraad 3 zijn perfect voor de eerste klimpogingen en voor het trainen van de juiste touwtechniek.
  • Kinderen zijn dol op de Klettergarten 'Oberried' aan het westelijke uiteinde van de dalketel van Längenfeld. De talrijke makkelijke routes worden vooral door de aangrenzende veeweide tot een heel bijzondere belevenis.
  • In het achterste gedeelte van de Klettergarten 'Ehnbachklamm' bij Zirl zijn makkelijke en goed gezekerde routes voor gezinnen te vinden. Op hete zomerdagen kunnen kinderen ter afkoeling in het ravijn poedelen.

Voor gezinnen heeft de Tiroler bergwereld veelzijdige routes te bieden die sport- en natuurbeleving op een unieke wijze met elkaar combineren. In elke…

toon meertoon minder

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.