E-bikeplezier in Ferienregion Imst, © Archiv Imst Tourismus
E-bikeplezier in Ferienregion Imst, © Archiv Imst Tourismus

Innradweg richting Innsbruck

Deze eenvoudige rondrit start bij het Gurgltal fietspad. Deels over het asfalt en deels over een grindpad fietst u ca. 2,4 km langs rivier de Inn. De tocht naar het dorp Roppen duurt ongeveer 20 minuten. Hier kunt u omdraaien en terug fietsen naar Innsbruck.

  • Outdoor fans brengen een bezoek aan Area 47. Hier staat u, op een oppervlakte van 66 hectare, een scala aan spannende activiteiten te wachten. Waaronder een 350 meter lange zipline en de 22 hectare grote ‘Water Area’ met een ramp in het water waarop moedige snowboarders, free skiërs en BMX-ers zich uitleven. Ook telt het water domein een 10,5 meter hoge kletterwand met een vrij val in het water. De ‘Climbing Area’ is met een 27 meter hoge kletterwand de hoogste van zijn soort in Oostenrijk. In het ‘Riesenrutschenpark’ vindt u een 27 meter hoge springtoren.
  • De bron van de Kneippanlage Römerbadl Roppen staat al eeuwen bekend om haar heilzame werking. De temperatuur van het calcium-magnesium-sulfaat-bicarbonaat water is heel het jaar tussen de 12 en 13 graden Celsius.
  • Bij een bezoek aan de aardpiramiden van Roppen, ook wel de ‘Lahntürme’ genoemd, leert u meer over deze bijzondere verschijnselen van morenenpuin. Vandaag de dag zijn dit soort piramiden alleen nog in het Nordtiroler Wipptal en Sefaus te zien. Een 1,5 uur durende fietstocht geeft u de mogelijkheid om dit natuurwonder van dichtbij te aanschouwen.

Outdoor fans brengen een bezoek aan Area 47. Hier staat u, op een oppervlakte van 66 hectare, een scala aan spannende activiteiten te wachten…

toon meertoon minder
Grote plattegrond openen

Lengte

2,4 km

Reistijd

0 uur 30 min

Duur

1 dag(en)

Kenmerken

  • Rondritten
  • Rolstoeltoegankelijk
  • E-bike oplaadstation

Moeilijkheidsgraad

Eenvoudig

Hoogte

828 m

Hoogtemeters bergopwaarts80 m
Hoogtemeters afdaling80 m

Routebeschrijving

Het Gurgtal fietspad is het beginpunt van deze e-bike tocht. Bij de afslag naar Karrösten gaat u linksaf en volgt u het grindpad bergopwaarts. Deze weg gaat over in een bergafwaarts lopende geasfalteerde weg, die uitkomt op de Innradweg. 

Plaats langs de route

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Innradweg richting Innsbruck (47.238681960205,10.755804487326)

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.