Kitzbühel

Beleef sport, glamour en traditie in Kitzbühel: de wereldberoemde gemzenstad combineert oude tradities en een lifestyle op een unieke wijze.

Te midden van het majestueuze berglandschap presenteert Kitzbühel zich als een exclusieve en prominente ontmoetingspunt in de Alpen met eersteklas voorzieningen voor wintersportliefhebbers. Als toeschouwer bij de spectaculaire Hahnenkammrace of actief op de piste of loipe, Kitzbühel zal u inspireren. Maar ook in de zomer laat het wereldberoemde wintersportoord Kitzbühel zich van zijn beste kant zien. In Kitzbühel kunt u genieten van de Tiroler gastvrijheid op het hoogste niveau: meer dan 200 accommodaties wachten op u. Ook op culinair gebied is Kitzbühel uniek en maakt indruk met een uitstekende chef-koks. De winkels en boetiekjes nodigen u uit voor een wandeling door het historische centrum van de stad met haar unieke kosmopolitische karakter.
Beleef sport, glamour en traditie in Kitzbühel: de wereldberoemde gemzenstad combineert oude tradities en een lifestyle op een unieke wijze. Deze charmante mix maakt Kitzbühel tot een exclusieve ontmoetingsplaats en een ideale bestemming voor sportievelingen. 

Zomer

  • Meer dan 1.000 km aan wandelpaden in elke moeilijkheidsgraad, talrijke klimtouren op de Wilder Kaiser, 170 km aan hardloop- en wandelpaden en 1.200 km aan fietswegen voor wielrenners laten het hart van elke sporter sneller kloppen.
  • Vier golfbanen in Kitzbühel en nog eens 30 andere banen in de nabije omgeving, maken de gemzenstad tot golfcentrum van de Alpen.
  • Natuurliefhebbers vinden verkoeling bij de wildromantische Schwarzsee.
  • De Hahnenkammrennen in de winter behoort tot de internationale top-evenementen, net zoals de ATP Bet at Home Cup bij het tennissen en de ITU World Triathlon Series in de zomer.
  • Geniet in Kitzbühel van Tiroler gastvrijheid van het hoogste niveau. Hier heeft u de keuze uit ruim: er 200 hotels en andere accommodatievormen.
  • Ook in culinair opzicht is de gemzenstad uniek. Hier vindt u de grootste dichtheid aan koksmutsonderscheidingen van Tirol.
  • De winkels en boetiekjes nodigen uit voor een wandeling door de historische binnenstad van het mondaine Kitzbühel.

 Winter

  • Tussen de Kitzbüheler Horn en de Hahnenkamm ligt het skigebied van Kitzbühel met perfect geprepareerde pisten in elke moeilijkheidsgraad.
  • Freeskiërs en toerskiërs waarderen de sneeuwzekerheid van het gebied rondom Kitzbühel,waarbij met name de Kitzbüheler Horn een goed bewaard geheim is onder off piste skiërs en toerskiërs.
  • Het hoogtepunt van het winterseizoen is de spectaculaire Hahnenkammrennen, de zwaarste ski-afdaling ter wereld, waarbij de beste skiërs ter wereld het tegen elkaar opnemen.

Vakantie activiteiten in Kitzbühel
Alle activiteiten+
© Kitzbühel Tourismus
© Michael Werlberger
© Kitzbühel Tourismus
© Tirol Werbung/Andrew Phleps
© Kitzbühel Tourismus
© Michael Werlberger

Populaire accommodatie in Kitzbühel


Alle hotels in Kitzbühel
Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Evenementen in Kitzbühel

Service

Aankomst Kitzbühel
Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Hahnenkammstraße 4, Kitzbühel, Österreich

powered by Rome2Rio

Omhoog
Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.