Familievakantie in de Kitzbüheler Alpen - Brixental

Wekelijks een kinderfestival, meerdere buitenbaden en zwemmeren, avonturenwerelden op de berg die bij de kleintjes de ontdekkingsgeest doen ontwaken - verveling is zelfs in de familieregio Brixental in de Kitzbüheler Alpen geen optie.

Hier heb je je hersenen voor nodig: op de raadseltocht op de Gaisberg boven Kirchberg wandelen gezinnen over een kindvriendelijk pad het dal in en komen ze acht lastige raadsels tegen die je zal uitdagen. De tocht is een van de vele spannende belevenissen voor jong en oud in de familieregio Brixental. Ook in het ontdekkingspark Alpinolino in Westendorf met zijn avontuurlijke wandelpaden bij de Talkaser op 1.770 meter hoogte en rond de magische Filzalmsee in Hochbrixen valt er veel te beleven. Naast een waterspeeltuin en een mysterieuze reus in het meer, zijn er verschillende panoramische cirkelvormige routes in een prachtig alpenlandschap, waarop niet alleen de kleintjes grote ogen maken. En als het mooie Alpenweer even een pauze neemt, heeft de regio veel overdekte excursiebestemmingen zoals musea en overdekte zwembaden. Handig hiervoor is de Brixental-gastenkaart, waarmee vakantiegangers veel kortingen krijgen.


Hoogtepunten uit het weekprogramma

Van begin juli tot begin september kunnen kinderen en jongeren in het weekprogramma van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven. Of het nu gaat om een fakkeltocht met het gezin, het leren over de interessante feiten van het leven in de Alpen, ponyrijden voor kinderen of vol gas op de KTM-E-Cross, plezier is gegarandeerd!

Naar het kinderprogramma

Kitzbüheler Alpen - Brixental: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de Brixental-gastenkaart

Alle vakantiegangers krijgen van hun accommodatie  de gratis Brixental-gastenkaart voor één nacht of langer. Hiermee kunnen kaarthouders profiteren van tal van kortingen. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • gratis gebruik van de treinen tussen Wörgl en Hochfilzen en de bussen tussen Wörgl en Kitzbühel
  • Kortingen op enkele ritten op de bergbanen Kitzbühel, Brixen en Westendorf
  • Korting op de dagkaarten voor de zwembaden in Brixen en Westendorf
  • Kortingen op tickets voor het Aurach Wildlife Park bij Kitzbühel, de Swarovski Crystal Worlds in Wattens en de Hall Mint

Naar de gastenkaart

Kitzbüheler Alpen - Brixental: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Kitzbüheler Alpen - Brixental: Familie-evenementen in de regio

Meer vakantie activiteiten in Kitzbüheler Alpen - BrixentalAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.