Familie skivakantie in Serfaus-Fiss-Ladis

De drie dorpen in het Tiroler Oberland vormen een van de meest geliefde familieskigebieden in de Alpen en voldoen bovendien aan hoge eisen. Zoek je contact met andere gezinnen, dan is dit de plek voor jou.

Het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis troont op zijn zonnige hoogplateau als een van de grootste en populairste familieskigebieden van Tirol. Vooral bij de talloze attracties in het skigebied zijn er talloze mogelijkheden om andere ouders en kinderen te ontmoeten. De kleintjes worden opgevangen in Serfaus in de Murmli-crèche en in Fiss-Ladis in Berta's kleuterschool. De Serfauser Sauser en de Fisser Flieger beloven plezier voor jong en oud, terwijl de vele feelgood-stations in het hele skigebied voor ontspannende momenten zorgen. Er zijn ook tal van plaatsen om te stoppen voor een verfrissing voor fijnproevers.

Ook de activiteiten en excursiemogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ritje bij zonsopgang met de Masner Express of een Segway-trekkingtocht? Ook de wekelijkse avondshows, waar ook nachtskiën mogelijk is, zijn populair.

BESPAREN. Ouders met kleine kinderen onder de drie jaar krijgen een jonggezinskaart voor drie dagen of meer tegen de prijs voor volwassenen, waarmee ze om de beurt kunnen skiën. Met de gastenkaart, die vanaf de eerste nacht in de regio wordt uitgegeven, zijn er ook kortingsbonnen voor de lift.

KINDERSKISCHOOL. Het skigebied heeft twee gecertificeerde kinderskischolen: de skischool Serfaus verdeelt kinderen en jongeren in vier leeftijdsgroepen, die zich zowel op de Murmli-loipe en de Bären-piste als in de kinderskirace en in het snowpark kunnen vermaken. Bij de "Murmlierest" is er een apart restaurant alleen voor kinderen van de skicursus. De skischool Fiss-Ladis biedt een soortgelijk programma voor jongeren. Dit zijn onder meer de kindervilla van Berta en hellingattracties zoals Indianderland en de Fisser-grottenwereld. In "Berta's Kinderplanet" lunchen de kleintjes samen.

SKIVERHUUR
Patscheider skiverhuur in Serfaus
Skiverhuur Sport Schmid in Fiss

BERGRESTAURANTS voor gezinnen
Panoramarestaurant Komperdell
Familierestaurant Sonnenburg

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Serfaus-Fiss-Ladis: Top belevenissen buiten de piste

Serfaus-Fiss-Ladis: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Meer vakantie activiteiten in Serfaus-Fiss-Ladis
Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.