Familie skivakantie aan de Wilder Kaiser

De regio Wilder Kaiser is ideaal voor ouders met kleine kinderen dankzij het uitgebreide aanbod aan kinderopvang, de vele oefenliften en het skipasaanbod voor gezinnen. Tegelijkertijd is een gigantisch netwerk aan pistes verleidelijk - en de "Heksenwinter".

Door de verbinding met de enorme SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental biedt de regio ouders en kinderen een enorme keuze aan lichte pistes en uitrustingen die geschikt zijn voor beginners. Vooral ouders met baby's en peuters halen hun voordeel uit de kinderopvangaanbiedingen, zoals de kindergraanschuur "Kiko" in Söll, de sneeuwpiraten in Scheffau en Ellmi's Kids Club, evenals de skipasacties voor gezinnen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld op de Hexenwiese in Söll hun eerste stapjes in de sneeuw oefenen - gratis voor het hele gezin. Wie wat meer durft, moet een bezoek brengen aan het kinder-Kaiserland met zijn ski-avonturenpark bij het bergstation in Scheffau of de snelheidsmeetafdaling en de skifilmafdaling proberen. De heksen in Hexenwasser bij het bergstation Hochsöll zijn ook in de winter actief en op de pistes te vinden. In de toekomst nodigen ze je 's middags stipt om 11.64 uur uit voor een "heksenmaaltijd in het donker" op de Simonalm.

Een wekelijks programma met interessante activiteiten voor gezinnen, zoals winterse lamatochten, hondensledetochten, arrensleetochten en een bezoek aan het avonturenbad KaiserBad Ellmau zorgt voor afwisseling. Als u buiten de pistes wilt sporten, kunt u zich verheugen op afwisselende alternatieven met drie besneeuwde en verlichte nachtrodelbanen, curling of snowbiken.

BESPAREN. De SkiWelt blinkt uit met een reeks gezinskortingen, zoals de jonge gezinnenkaart, waarbij één ticket afwisselend door twee ouders kan worden gebruikt, en de gezinsskiweken met een gratis skipas voor kinderen tot 15 jaar.

KINDERSKISCHOOL. Vanaf de leeftijd van twee kunnen kleine skiërs skihelden worden in de skischool van Scheffau. "Verveling was gisteren - kindermagie is vandaag": dat is het motto in het KinderKaiserland, het hoogtepunt van de skischool! De skischool Söll kruidt uw skicursus met speurtochten, pisteactie en een toerdag. Als het buiten koud is, is het KiKo-kindergedeelte direct naast de gondelbaan in Söll precies wat u zoekt. Het is gehuisvest in een oude graanschuur en inspireert de kleintjes met verschillende themakamers. Kinderen vanaf 3 jaar voelen zich bij de skischool Ellmau in goede handen. In het kinderland bij het bergstation Hartkaiser zorgt mascotte Ellmie voor plezier, vermaak en leersucces. Spelenderwijs leren skiën staat bij Bobos Kinderland hoog in het vaandel. De topskischool in Ellmau biedt proefdagen en skicursussen voor kinderen vanaf 3 jaar.

SKIVERHUUR
Sporthaus Edinger, Söll
Hansis Sport- en Verhuurcentrum, Scheffau
Skischool & skiverhuur Ellmau Hartkaiser, Ellmau
Topskischool, Ellmau

BERGRESTAURANTS voor gezinnen
Alpengasthof Hochsöll, Söll-kabelbaan
Bergrestaurant Brandstadl, kabelbaan Scheffau
Panoramisch restaurant Bergkaiser, Ellmau-kabelbaan

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Wilder Kaiser: Top belevenissen buiten de piste

Wilder Kaiser: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Meer vakantie activiteiten in Wilder Kaiser


Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.