Familievakantie op de Wilder Kaiser

Onder de grillige rotskronen van de Wilder Kaiser kunnen ouders en hun kinderen een ontspannen vakantie doorbrengen en tegelijkertijd veel beleven: klimmen, wandelen of in de speel- en avonturenwerelden van de familiebergen.

De familieregio Wilder Kaiser is de ideale plek voor wandel- en klimliefhebbers. Naast prachtige alpen- en hooggebergtewandelpaden zijn er meerdere kind- en beginnersvriendelijke klimtuinen en klimroutes, waarvoor ook cursussen worden aangeboden. De regio heeft ook een van de beste panoramische bergen van Tirol, de Hohe Salve (1.829 meter). Spelen, plezier maken en magische werelden ontdekken, staat op het programma in de zeven bergavonturenwerelden, zoals de KaiserWelt in Scheffau, Ellmi's Zauberwelt in Ellmau, Hexenwasser in Söll en de pony boerderij in Astberg in Going. Met veel verschillende attracties, kindvriendelijke wandelpaden en speelstations nodigen ze uit tot heerlijk ontspannende familiedagen. Een geheime tip voor natuurliefhebbers is het heidelandschap "Moor & More" in Going. En als je daar natte voeten krijgt, kun je je daarna ook uitleven in het water, bijvoorbeeld in het Kaiserbad Ellmau of in een verfrissend bergmeer in de omgeving.

Hoogtepunten uit het activiteitenprogramma

Van begin juni tot eind september kunnen kinderen en jongeren met het activiteitenprogramma van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven. Of het nu gaat om fakkeltochten, een survivaldag of een ontdekkingstocht met geiten en Strudlwurm Stoffl, plezier gegarandeerd!

Naar het familie- en kinderprogramma in de regio

Brochure kinderprogramma

Wilder Kaiser: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights van de Wilder Kaiser Guest Card

Alle vakantiegangers die bij een accommodatie in de vakantieregio Wilder Kaiser verblijven, ontvangen bij aankomst de gratis "Wilder Kaiser GuestCard". Dit omvat tal van kortingen en gratis diensten. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • Gratis gebruik van de wandel- en badbussen KaiserJet en KaiserExpress
  • Gratis deelname aan begeleide wandelingen
  • Korting op bergbanen in de regio
  • Kortingen bij toegang tot het Kaiserbad Ellmau en bij zwemmeren
  • Kortingen op introductiecursussen klimmen in het Kaiserbad en "ouder-kind-fietsavonturen" in Going

Naar de gastenkaart

Wilder Kaiser: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Wilder Kaiser: Familie-evenementen in de regio

Meer vakantie activiteiten in Wilder Kaiser


Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.