Familie skivakantie in de Wildschönau

De gezelligheid van kleine skigebieden en de diversiteit van een groot skigebied zijn hier niet tegenstrijdig. Gezinnen die de ski-kleuterschool, het funpark en de freeride-route nodig hebben, zullen hier alles doen.

Gezellige, traditionele skigebieden zijn het vlaggenschip van het gezinsvriendelijke skijuweel Alpbachtal Wildschönau. In de dorpen zijn tal van kleine liften en oefenhellingen, verderop de hellingen van een groot skigebied. Voor oudere kinderen en tieners zijn er funslopes en snowparks. Brede pistes, vooral op de Schatzberg, maken het gemakkelijk voor kinderen en beginners om te beginnen. En in het Family Park bij de Thalerkoglbahn heeft iedereen plezier - groot en klein.

Na of in plaats van een dagje skiën is een wandeling door de besneeuwde natuur een goed idee, bijvoorbeeld naar de Schönangeralm, die aan het einde van het dal ligt. Als het weer niet meewerkt, is het 1e Tiroler Houtmuseum in Auffach een bezoek waard. De vijf kilometer lange rodelbaan Lanerköpfl in Niederau zorgt voor buitenplezier. Als de sneeuwcondities goed zijn, kunnen gezinnen onder deskundige begeleiding ook actief worden als iglobouwers.

BESPAREN. Kinderen geboren in 2007 en jonger krijgen tussen 18 maart en 10 april 2023 een gratis kinderskipas. De allerkleinsten geboren in 2016 en jonger kunnen de hele winter gratis skiën onder begeleiding.

KINDERSKISCHOOL. De 1e Wildschönau-skischool in Niederau biedt kindercursussen met pinguïn Bobo aan. De grote kinderweide met tovertapijt, skicarrousel en glijbaan leidt de kinderen met spel en plezier naar succes.

SKIVERHUUR
Sport Blachfelder, Niederau
Skiverhuur Ski Margreiter, Auffach

BERGRESTAURANT voor gezinnen
Berghaus Koglmoos

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Wildschönau: Top belevenissen buiten de piste

Meer vakantie activiteiten in Wildschönau

Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.