Kinderboerderij Leneler, © Urlaub am Bauernhof
Kinderboerderij Leneler, © Urlaub am Bauernhof

Boerderij Leneler

Hier wordt het boerenleven gecombineerd met wellness! Deze boerderij heeft vier appartementen met een capaciteit van 2 tot 8 personen.

Op Bauernhof Lener in Arzl in Pitztal verblijft u bij Annemarie en Andreas Gabl. Hier wordt het boerenleven gecombineerd met wellness. De kleintjes amuseren zich kostelijk op de baby- en kinderboerderij, waarbij zij de boer een handje mogen helpen bij de verzorging en het voeren van de dieren. Ook kunnen zij samen met de ouders helpen bij andere boerentaken zoals het rooien van de aardappelen. Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven op de kinderspeelplaats, de klimwand en in de kinderspeelkamer.

Of u de boer nu heeft geholpen of niet, in het spa gedeelte geniet u van volledige ontspanning. Hier vindt u een sauna, dampbad en ervaart u de werking van kneipp. Dus vergeet uw slippers niet in pakken!

Deze boerderij heeft vier appartementen met een capaciteit van 2 tot 8 personen. De appartementen met slaapkamers van dennenhout, zijn ideaal voor mensen met allergieën.

Dieren die op deze boerderij leven zijn: katten, koeien, paarden, varkens, konijnen en cavia’s.

Meer informatie over deze boerderij en reserveringen:
www.farmholidays.com/leneler (in het Engels)

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.