Skiën in de Tiroler Zugspitz Arena

Een trotse bergwereld met de markante Zugspitze als bekroning. Omringt door vier bergketens is de Zugspitz Arena de ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van prachtige bergpanorama’s. Zes charmante bergdorpjes nestelen zich in het midden en rondom de vallei.

Drie, twee, één – en… gaan! Wie is er als eerste beneden? Een spontaan skiwedstrijdje, gewoon vrienden onder elkaar, zonder competitiedrang in de stralende winterzon. Wat een plezier! Voor zo’n ontspannen vakantie is het goed een klein, rustig skigebied te kiezen. Door de vele aaneengesloten gebieden worden deze vriendelijke regio’s vaak over het hoofd gezien.

Zo heeft de Zugspitz Arena zes kleine, gezellige skigebieden met allemaal hun eigen specialiteit. Van de sneeuwzekere pistes rond de 2.700 meter hoge Zugspitzplatt tot aan de familie skigebieden op de Ehrwalder Alm, de Wetterstein in Lermoos, Biberwier, Berwang en Bichlbach is er van alles mogelijk. Dit gebied kent zoveel activiteiten dat het elke dag opnieuw weer moeilijk zal zijn een keuze te maken. Maar wat de dag invulling ook wordt, de Top Snow Card is een aanrader. Deze kaart is geldig in het gehele skigebied en kan zelfs in Garmisch-Partenkirchen gebruikt worden. En op dagen dat er niet wordt geskied, verken je de sneeuwvrije wandelpaden of boek je een arrensleetocht door de magische winterwereld. Met het vooruitzicht om zo’n dag ontspannen in een lekker warm zoutwaterbad van het zwembad van Ehrwald, of met een wellnessavond in eigen hotel af te sluiten.

Drie, twee, één – en… gaan! Wie is er als eerste beneden? Een spontaan skiwedstrijdje, gewoon vrienden onder elkaar, zonder competitiedrang in de…

toon meertoon minder

Skigebieden in Tiroler Zugspitz Arena

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.