Internationale Dolomitenlauf, © Osttirol Werbung
Internationale Dolomitenlauf, © Osttirol Werbung

Internationaler Dolomitenlauf in Lienz

Lienz, 21.01.2021 - 24.01.2021

Tijdens de Internationaler Dolomitenlauf verzamelen professionals en recreanten zich in Lienz. Hier strijden zij tegen elkaar met een lange afstandsrace in een indrukwekkende omgeving - en dat al meer dan een halve eeuw.

De Dolomitenlauf in Obertilliach in Osttirol is het grootste langlauf evenement van Oostenrijk. Tijdens dit evenement kunnen zowel professionals als recreanten deelnemen aan de races. Er worden verschillende races georganiseerd met verschillende moeilijkheidsgraden. In totaal worden er zeven wedstrijden gehouden. De belangrijkste wedstrijd is de grote 'Dolomitensprint' op vrijdagavond in de binnenstad van Lienz, een sportieve highlight en zowel voor deelnemers als toeschouwers een waar spektakel. 

Internationale Dolomitenlauf, © TVB Osttirol
Grote plattegrond openen

Data

21.01.2021 - 24.01.2021

Prijsinformatie

52,- tot 82,-

Startbewijs bedraagt tot 31 oktober tussen de € 52,- en € 66,-, van 1 november tot 31 december tussen de € 55,- en € 70,- en tot de sluitdatum op 20 januari tussen de € 57,- en € 75,-. Daarna bedragen alle aanmeldingen tussen de € 62,- en € 82,-, afhankelijk van de wedstrijd. Meer informatie vindt u hier

Evenementlocatie


9900 Lienz

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.