WK E-Bike voor iedereen

Sillian, 14.09.2019

E-biken is erg in trek, zeker in de bergen. In Osttirol is er dan ook het E-bike Wereldkampioenschap dat toegankelijk is voor iedereen. Het event vindt midden september 2019 voor de 2e keer plaats in Tirol.

Je hoeft niet eens je eigen e-bike mee te nemen om deel te nemen aan de wereldkampioenschappen in Sillian, want je kunt deze ter plaatste huren. De wedstrijd begint in het centrum van Sillian en leidt naar het bergstation van de Thurntaler-Gondelbahn. In totaal worden 10 kilometer en 850 hoogtemeters overbrugd. Voor professionals is er een iets langere route (14 kilometer, 1090 hoogtemeters).

Wie de droom wilt vervullen om een WK-titel op zijn of haar naam te hebben staan, moet bij de snelste drie fietsers komen. Naast de gouden, zilveren of bronzen medaille, zijn er ook andere prijzen te vergeven. Vereisten aan de E-bike: E-MTB (Pedelecs) met trapondersteuning tot 25 km/u en een maximaal motorvermogen van 250 watt.

Naast de wedstrijd is een veelzijdig entertainment programma met vanaf 18.00 uur een WK-feest met livemuziek in het centrum van Sillian. 

© Peter Frank
Grote plattegrond openen

Data

14.09.2019

Prijsinformatie

79,-

De startkosten voor de WK wedstrijd bedragen € 79,-. De prijs is inclusief een huur-e-bike voor de wedstrijd en een wielertrui. Deadline voor aanmeldingen is 13 september 2019. Meer informatie vindt u hier

Evenementlocatie

Sillian
9920 Sillian

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat