De Tiroler Gletschermarathon, © Sportografen
De Tiroler Gletschermarathon, © Sportografen

Gletschermarathon - Solo Editie

St. Leonhard im Pitztal, 05.07.2020

De sportieve uitdaging van de Gletschermarathon in het unieke decor van het Pitztal is een droom voor veel hardlopers - normaal gesproken. In verband met de huidige ontwikkelingen heeft de organisatie dit jaar een verrassend alternatief bedacht.

'Iedereen loopt voor zichzelf, maar ook voor elkaar' - dat is het thema van de Pitztal Gletschermarathon dit jaar. Het idee is: deelnemers lopen zelf de gekozen afstanden (42,195 km, 21,2 km of 11,2 km) in hun thuisplaats, maar worden beoordeeld aan de hand van de regels van de Gletschermarathon. Tijdens de marathon gebruiken ze een GPS-sporthorloge waarvan de geregistreerde gegevens direct na afloop van de hardloopsessie gedeeld dienen te worden met de organisatie. Tijd en routelengte worden meegenomen in de berekening, maar geen hoogtemeters - de focus van de loop ligt op het plezier! 

Het allermooiste van deze nieuwe marathon is dat alle toegansprijzen worden geschonken aan het Rode Kruis in Tirol, district Imst. Het inschrijfgeld blijft hetzelfde als voor de oorspronkelijk geplande gletsjermarathon. Deelnemers die zich al geregistreed hebben, worden automatisch opgenomen (uitschrijving is mogelijk). De inschrijfperiode is nog open. Alle informatie vindt u hier

Over de finish, © sportograf.com
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

30,- tot 60,-

Afhankelijk van de competitie en inschrijfperiode is een startbewijs € 30,- tot € 60,-. Bij latere inschrijving wordt er € 5,- extra berekend. Meer informatie vindt u hier.

Evenementlocatie


Mandarfen
6481 St. Leonhard im Pitztal

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.