Oberländer advent


Landeck, -

Tijdens de drie advent zondagen is er in Schloss Landeck van alles te beleven. Met een druk programma is er zowel voor jong en oud veel georganiseerd. Een van de dagen is zelfs geheel gewijd aan de kinderen. Tradities en ontspanning staan centraal, even weg van alle drukte uit de stad.

Het motto van de Oberländer advent luidt: 'advent zoals het vroeger was'. De advent wordt op bijzondere en stijlvolle wijze gevierd tijdens de drie advent zondagen in Schloss Landeck. De hele stad verkeert in gemoedelijke sferen tijdens de adventsdagen: met veel kaarsen, fakkels en haardvuren. Het programma van de zondagen start iedere week om 14.00 uur. 

Het programma van de advent in Schloss Landeck: 

  • Zondag 4 december: Oberländer advent voor kinderen met een knutselhoek om een eigen kribbe te maken, een theatervoorstelling en een grote toren op de binnenplaats (vanaf 18.00 uur)
  • Zondag 11 december: ambacht en volkskunst met houtsnijders, boeren, glaskunstenaars en kruideniers. Om 17.30 zal de landelijke muziekschool een concert geven en wordt er kerstliteratuur voorgelezen. 
  • Zondag 18 december: kerstmuziek en -verhalen met volksgroepen, lezingen en een blaasorkest vanaf 18.30 uur. Het eindconcert zal gegeven worden door 'Echt Stark' met een kerstverhaal van Christoph Wachter.  

 


Advent in Schloss Landeck, © Schloss Landeck/Sabine Wachter
Grote plattegrond openen

Data

4 dec. 2016 - 18 dec. 2016

jeweils ab 14 Uhr

Prijsinformatie

Gratis

Evenementencategorie


Schlossweg 2
6500Landeck

Informatie over de plaats


Aankomst

Adres van uw bestemming

Reisplanning door ÖBB-Personenverkehr AG

Accommodatie zoeken


Gedetailleerd zoeken

Contact


Ferienregion TirolWest
Malserstraße 10
6500 Landeck
t   +43.5442.65600
f   +43.5442.65600-15
e   info@tirolwest.at

Omhoog
Live Chat
Live Chat