Luchtkussen voor de kinderen, Schnaps voor de ouders: het Oost-Tiroler Appelfeest vindt plaats op de boerderij van de Kuenz-familie.
Luchtkussen voor de kinderen, Schnaps voor de ouders: het Oost-Tiroler Appelfeest vindt plaats op de boerderij van de Kuenz-familie.

Oost-Tiroler Appelfeest

Dölsach, 07.10.2018

Op 7 oktober viert de familie Kuenz in Dölsach het Oost-Tiroler Appelfeest. In hun bijzondere oude boerderij serveren zij heerlijke delicatessen en zelfgemaakte lekkernijen aan enthousiaste bezoekers.

Het Appelfeest in het Keunzhof in Dölsach staat voor veel Tirol liefhebbers al een lange tijd op de agenda. Tijdens het feest wordt het einde van de appeloogst gevierd met allerlei ‘appel’ lekkernijen. Om 11.00 start het evenement met een ontbijt. Hierna kunnen gasten de boerderij, de distilleerderij en de kruidentuin bezoeken. Op de markt worden verse producten verkocht en gasten kunnen hun geluk beproeven tijdens de loterij waar ze mooie prijzen kunnen winnen. De jongste bezoekers vermaken zich in de grote speeltuin en op het luchtkussen. 

De appeloogst wordt met een groot feest gevierd in Dölsach
Grote plattegrond openen

Data

07.10.2018

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie


Gödnach 2
9991 Dölsach

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken


Meer evenementen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat