© Tirol Werbung
© Tirol Werbung

Water- en beleveninswereld Bärenbachl

Steinach am Brenner

De waterwereld Bärenbachl in Steinach am Brenner, speciaal voor kinderen, is een onvergetelijke belevenis. De kleine bruine beer Noah leidt als mascotte de kinderen over de avontuurlijke wandelroute. Water wordt hier op verschillende manieren gepresenteerd en zorgt voor een prachtige natuurervaring. Bij verschillende attracties leren kinderen interessante feiten over de dieren in het bos. Vaardigheid is vereist bij de verschillende klim- en touwparcours. Na de ontdekkingsreis rust u uit bij restaurant Bärenfalle met zonneterras waar allerlei lekkernijen worden geserveerd. U bereikt Bärenbachl eenvoudig met de bergbahn vanuit Steinach am Brenner.

© Bärenbachl Bergeralm
Grote plattegrond openen
Openingstijden
jan
feb
mrt
apr
Mei
jun

jul
aug
sep
okt
nov
dec
18.06 - 25.09.2011 Gondelbahn: ma - zo 09.00 - 17.00 uur DSL Hoher Turm: za-zo en feestdagen 09.15 - 12.15 uur en 13.00 - 16.00 uur (open bij goed weer)
Kenmerken
  • Geschikt voor families
  • toegankelijk voor mindervaliden
  • Bij regen mogelijk
Parkeren Vanuit het noorden: op de A13 tot uitrit Matrei/Steinach, dan ca. 5 km op de B182 naar Steinach/Bergeralm dalstation. Vanuit het zuiden (Italië): de laatste uitrit van de autosnelweg (Brenner Ort) voor de grens en dan op de B182 ca. 10 km tot Steinach.
Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Andere bestemmingen in de regio

Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.