Obern Loipe Leutasch

Verheug u op een prachtige loipe die, afhankelijk van het gekozen tempo, uitdagend is voor zowel beginnende als gevorderde langlaufer. Het afwisselende landschap met geleidelijke hellingen, loopt door besneeuwde weilanden en langs bosranden. Op de drie sporen kunt u uw persoonlijke vaardigheden testen en verbeteren.

Grote plattegrond openen

Lengte

5,5 km

Hoogte­verschil

33 m

Status

Moeilijkheidsgraad

Eenvoudig

Hoogte

1.170 m1.155 m

Stijl

Downloads

Routebeschrijving

  • Startmogelijkheden/parkeren: de eerste parkeerplaats vindt u bij Mooswastl - Pension Heis bij het oostelijke deel van de loipe. Bijzonder aan dit startpunt is dat de loipe direct begint bij de parkeerplaats, waardoor u geen straat hoeft over te steken. Wanneer u iets eet of drinkt bij het pension, krijgt u bovendien € 2,- korting op de parkeerkosten. Een tweede parkeermogelijkheid is de officiële parkeerplaats in Obern, aan het zuidelijke deel van de loipe.
  • De loipe beslaat een gevarieerd terrein, dat gedeeltelijk langs de bosrand loopt, zonder zware klimmen of dalingen. Hierdoor is deze loipe relatief eenvoudig en uiterst geschikt voor beginners. De trail is 3 tot 5 km lang en biedt ook uitdaging aan gevorderde en minder valide langlaufers, mits zij het tempo opvoeren. De drie naast elkaar gelegen klassieke sporen, staan garant voor een prachtige tocht.

Plaats langs de route

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Ihr Ziel: Obern Loipe Leutasch (47.34699,11.12882)

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers
Omhoog
Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.