Familie skivakantie in het Alpbachtal

Als u de voordelen van een groot skigebied niet wilt missen, maar tegelijkertijd de gezelligheid van kleine Tiroler dorpjes met hun kindvriendelijke oefenhellingen op prijs stelt, dan is het Alpbachtal de plek voor u.

Het gezinsvriendelijke Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau maakt vooral indruk met zijn gezelligheid. In de dorpen zijn tal van kleine liften en oefenhellingen met verderop de hellingen van het grote skigebied. Het Juppi Do Kinderland ligt direct bij het dalstation van de Reitherkogelbahn en biedt een gevarieerd programma en kinderanimatie voor jonge skiërs. Frosty's sneeuwwereld bij het bergstation van de Wiedersbergerhornbahn biedt niet alleen kinderbioscoop- en speelfaciliteiten, maar ook professionele kinderopvang voor twee- tot zesjarigen. Voor oudere kinderen en tieners zijn er funslopes en snowparks.

De gastenkaart Alpbachtal Card is handig voor het alternatieve programma met bijvoorbeeld de verhuur van rodelen en spannende fakkelwandelingen. Ook een aanrader: schaatsen op de Reintalersee in Kramsach of in de ijsarena in Kundl.

BESPAREN. In Kramsach en Brandenberg kunnen alle kinderen tot 15 jaar doordeweeks gratis gebruik maken van de dorpsliften.

KINDERSKISCHOOL . De skiCHECK Alpbach skischool biedt cursussen aan in de kinderskischool "ski and smile", die direct bij het kinderhotel Galtenberg ligt. In Frosty's sneeuwwereld onder het bergstation van de Wiedersbergerhornbahn leren ervaren sneeuwsportleraren van de Alpbach Aktiv Ski- en Snowboard School nieuwkomers op de piste hoe ze plezier kunnen hebben bij het skiën.

SKIVERHUUR
Sport H & N, Reith im Alpbachtal
Conny's Sport, Alpbach
Alpbach Sports, Alpbach

BERGRESTAURANT voor gezinnen
Berggasthof Hornboden, kabelbaan Wiedersbergerhornbahn

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Alpbachtal: Top belevenissen buiten de piste

Toon meer +

Alpbachtal: Familie-evenementen in de regio

Meer vakantie activiteiten in Alpbachtal


Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.