Mountainbiken in Alpbachtal Seenland

Fantastische panoramabergen, idyllische alpenweiden, ruige rotswanden - zo onderscheidt het Alpbachtal-Seenland zich, dat ook delen van het Rofan-gebergte omvat.

Bikers in het Alpbachtal-Seenland komen qua afwisseling niks tekort. Enerzijds wordt de regio gekenmerkt door de charmante alpinesfeer in de groene bergen van het Alpbachtal, anderzijds voert de ruigheid van de machtige rotsformaties van het Rofangebergte ten noorden van het Inntal de boventoon. In de gebieden boven Brandenberg, zijn de uitzichten nog indrukwekkender. De MTB-routes zijn overal goed bewegwijzerd. En bikers kunnen, na uitdagende beklimmingen en adrenaline-intensieve afdalingen, altijd uitkijken naar een goedgevuld bord. Stopmogelijkheden met heerlijke Tiroler specialiteiten op het menu zijn nooit ver weg. 

Een fijn pluspunt: vakantiegangers in de regio ontvangen de gratis Alpbachtal-Seenland-Card, inclusief het gebruik van de zomerbergbanen. Enkel voor het bikevervoer dient u een extra kaartje (met korting) te kopen.

Alpbachtal: bezienswaardigheden in de regio


 Kaart

Meer vakantie activiteiten in Alpbachtal


Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.