Familievakantie in het Alpbachtal

"Wat zullen we vandaag gaan doen?" In de familie regio Alpbachtal kunnen ouders en kinderen zichzelf elke dag een nieuw, spannend antwoord geven. Aangezien er veel te beleven is: van de "Lauser Sauser" tot de prachtige zwemmeren.

Met zijn glooiende, groene heuvels, de warmste zwemmeren van Tirol en de vele excursiebestemmingen in de omgeving, is de vakantieregio Alpbachtal ideaal voor gezinnen. Veel gemakkelijke wandelpaden nodigen uit om met kleine en grote kinderen op tochten te gaan, musea en overdekte zwembaden zorgen voor geweldige ervaringen, zelfs op regenachtige dagen, en de Juppi Kid's Club biedt de perfecte gratis kinderopvang met een gevarieerd programma op weekdagen. De grootste attracties voor jong en oud zijn ongetwijfeld de zomerrodelbaan "Lauser Sauser", de grote bosspeeltuin "Lauserland" op de Wiedersbergerhorn - een uitstekende "Family Mountain" van de op kwaliteit geteste zomerbergbanen - en het "Juppi Magic Forest" " met zijn rondwandeling op de Reither Kogel. En de Alpbachtal Card-gastenkaart omvat al veel diensten, zoals bergtreinritten.

Hoogtepunten uit het gratis weekprogramma

Van begin juli tot begin september kunnen kinderen en jongeren in het kader van het gratis weekprogramma van maandag tot en met vrijdag grote avonturen beleven.

Naar het familieprogramma

Brochure familieprogramma

(Dit jaar wordt het programma alleen aangeboden onder begeleiding van de ouders! De ouders (of andere begeleiders zoals grootouders) komen met de kinderen naar het betreffende ontmoetingspunt.)

Alpbachtal: familie activiteiten in de regio


 Kaart

Highlights Vande Alpbacjhtal Card

Alle vakantiegangers ontvangen de gratis Alpbachtal Card van hun gastheren voor één nacht of langer. Hiermee kunnen kaarthouders profiteren van tal van kortingen. Vooral voor gezinnen zijn de volgende interessant:

  • gratis gebruik van vier bergbanen, waaronder de Wiedersbergerhornbahn
  • gratis reizen met de Regiobus Alpbachtal
  • Gratis toegang tot de zwembaden Reintalersee, Reither See en Brixlegg en Münster

Naar de gastenkaart

Meer vakantie activiteiten in Alpbachtal


Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.