Familie skivakantie in Hochoetz

Het skigebied Hochoetz is door zijn geringe omvang bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Terwijl de ouders latten onderbinden, worden de kleintjes speels voorbereid op de sneeuwsport in WIDI's Kids Club.

Het skigebied Hochoetz bij de ingang van het Ötztal is door en door familie- en beginnersvriendelijk. Wil je in alle rust of ontspannen je eerste pogingen doen om op de piste te skiën, dan ben je hier aan het juiste adres. Vooral gezinnen met kleine kinderen zijn in het skigebied Hochoetz in goede handen. Want het skigebied is overzichtelijk en biedt met WIDI's Kids Club ook voor de allerkleinsten het ideale terrein om spelenderwijs en onder deskundige begeleiding de sneeuwsport te leren. Het WIDI-funpark is daarentegen gereserveerd voor oudere kinderen en jongeren. Tijdens de lunchpauze komt iedereen samen bij het bergstation Hochoetz, waar naast het panoramarestaurant een kinderrestaurant, een kleuterschool en een speelruimte zijn.

Als de kinderen geen zin hebben om te skiën, biedt de regio tal van alternatieven: in het spoor van marmotten, steenbokken en Co. kunnen kabouters het kinderparcours op de Ochsengartenbahn volgen. Liefhebbers van zwembaden moeten de thermale baden Aqua Dome in Längenfeld bezoeken. Geweldig voor gezinnen: schaatsen op het Piburgmeer.

BESPAREN. Tijdens de Happy Family weken krijgen alle gastkinderen geboren in 2016 of later een gratis skipas voor een verblijf van 7 nachten of meer, en de keuze uit een gratis 5-daagse skicursus of 5-daagse kinderopvang.

KINDERSKISCHOOL. Drie skischolen in Hochoetz bieden speciale cursussen voor kinderen aan. De gevoelige sneeuwsportleraren van de sneeuwsportschool Mali direct naast het panoramarestaurant, de skischool Fischer bij het dalstation en de skischool AGE met de gelijknamige mascotte laten de jongeren spelenderwijs kennismaken met de wereld van de sneeuwsport.

SKIVERHUUR
Feelfree Snow Fun Center, Hochoetz
Skiverhuur AGE, Hochoetz
Skiverhuur Fischer, Oetz

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Ötztal: Top belevenissen buiten de piste

Toon meer +

Meer vakantie activiteiten in ÖtztalAlle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.