Tiefhof in Nauders, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer
Tiefhof in Nauders, © Tirol Werbung/Lisa Hörterer

Tiefhof

Gertrud en Florian Maas hechten grote waarde aan de biologische kringloop op hun boerderij boven op de berg. Ze gaan respectvol om met hun dieren en zij willen hun gasten laten kennismaken met de eenvoud van de natuur.

Als u op deze boerderij op zoek gaat naar kitscherige plaatjes van het romantische leven op het platteland, dan is dat vergeefse moeite. Dat past ook helemaal niet bij Gertrud Maas; zij is recht door zee en wil niemand iets wijs maken. Stijlvol, modern maar zonder poespas, zo heeft de gastvrouw haar vakantie-appartementen ingericht. Niets staat het ontspannen terugtrekken uit het hectische leven van alledag in de weg. Ook geen televisie. “Terug naar de natuur luidt het devies”, aldus Gertrud Maas.

En dat is helemaal niet moeilijk, want de Tiefhof is op 1.570 meter hoogte het laatste huis op de berg. Vanaf daar zit u midden in natuur. Moeraslanden, beken, meertjes en het ‘Tieferwald’. Terwijl de kinderen boomhutten bouwen, op Haflinger-paarden rijden of lekker spetteren in de vijver, maken de ouders een wandeling naar Italië of Zwitserland. De grenzen naar beide landen liggen namelijk nog geen half uur verderop. Door de ligging op het drielandenpunt heeft de Tiefhof een veelbewogen geschiedenis achter de rug. Kort na de Tweede Wereldoorlog fungeerde de boerderij als hulppost op een veel gebruikte smokkelroute. Gertrud Maas en haar man Florian vertellen hun gasten met veel plezier over de spannende avonturen uit die tijd tijdens gezellige barbecue-avonden.
 

Als u op deze boerderij op zoek gaat naar kitscherige plaatjes van het romantische leven op het platteland, dan is dat vergeefse moeite. Dat past ook…

toon meertoon minder
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer
© Tirol Werbung/Lisa Hörterer

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Tiefhof 170, 6543 Nauders am Reschenpass, Österreich

powered by Rome2Rio

Meer boerderijen ontdekken

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.