© Musikkapelle Ischgl
© Musikkapelle Ischgl

>>AFGELAST<< Top of the Mountain Easter Concert met Sido

Ischgl, 25.03.2023

Getto-rap is zijn handelsmerk en dit brengt hij te gehoren in Ischgl: de Berlijnse hiphopper Sido staat met Pasen op het podium van het Top of the Mountain-concert in Ischgl. Gegarandeerd muzikaal entertainment in de Silvretta Arena.

Met het nummer 'Mein Block' en een doodshoofdmasker op, begon Sido zijn muziekcarrière als gangsterrapper. Hij is vooral bekend om zijn provocerende en heftige teksten songteksten. Met Pasen krijg je de kans om zelf een oordeel te vormen met het fantastische decor van de Silvretta Arena als podium. Sido, die al zeven solo albums op zijn naam heeft staan, brengt o.a. 'Austronaut' en 'Bilder im Kopf' ten gehoren, de laatste hits van zijn nieuwe album 'Ich & Keine Maske'. Het concert begint om 13.00 uur op de Idalp, op 2.300 meter hoogte.

Sterren als Robbie Williams, Elton John, Tina Turner en Andreas Bourani stonden al eerder op de bühne van deze legendarische concertreeks. Dankzij de ideale sneeuwcondities met Pasen in Ischgl, kunnen toeschouwers niet alleen genieten van wereldartiesten en hun muziek, maar ook nog vol van de wintersport genieten. Tot en met het paasweekend zijn doorgaans alle liften in bedrijf.

Met het nummer 'Mein Block' en een doodshoofdmasker op, begon Sido zijn muziekcarrière als gangsterrapper. Hij is vooral bekend om zijn…

toon meertoon minder
© Musikkapelle Ischgl
Grote plattegrond openen

Prijsinformatie

Gratis

Gratis entree op vertoon van geldige skipas, klik hier voor meer informatie. 

Evenementlocatie


Brandweg 2
6561 Ischgl

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: Brandweg 2, 6561 Ischgl, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.