Spartan Race in Oberndorf, © Werner Krepper
Spartan Race in Oberndorf, © Werner Krepper

Afgelast

Spartan Race

Oberndorf, 24.09.2021 - 25.09.2021

Bankhangers en sportfanaten - iedereen die zich in de modder wil storten, kan deelnemen aan de 'Spartan Race'. Het evenement vindt voor de 6e keer plaats in Tirol. Het event trekt jaarlijks duizenden deelnemers. .

De Spartan Race vindt zijn oorsprong in het Amerikaanse Vermont. Deze speciale hindernisbaan is populair, want er zijn meer dan 130 races verdeeld over 15 landen, waarvan één in september plaatsvindt in Oberndorf in Tirol. Dankzij de verschillende afstanden kan iedereen meedoen. Er zijn verscillende varianten: 5 kilometer en 20 hindernissen (Sprint), 10 kilometer en 25 hindernissen (Super) evenals halve marathons en 30 hindernissen (Beast). De categorie 'Hurricane Heat' duur vier uur, de duur van de overige races is afhankelijk van de snelheid van de deelnemers. Daarnaast is er de Kids Open Heat voor alle jonge Spartanen met drie verschillende afstanden.

Voor iedereen gaat de route door water en modder met veel obstakels. Tegelijkertijd met de race vindt het 'Spartan Festival' plaats dat voor het nodige amusement zorgt. 

Spartan Race in Oberndorf, © sportograf.com
Grote plattegrond openen

Data

24.09.2021 - 25.09.2021

Prijsinformatie

De deelnamekosten is afhankelijk van de variant en aanmeldingsperiode en variëren tussen € 79,- en € 189, -. Deelname aan het Kids Open Heat bedraagt tussen de € 20,- en € 40,-. Alle informatie over het inschrijfgeld vindt u hier.

Evenementlocatie


6372 Oberndorf

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Ihr Ziel: 6372 Oberndorf, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.