Spartan Race in Oberndorf, © Werner Krepper
Spartan Race in Oberndorf, © Werner Krepper

Spartan Race

Oberndorf, 06.09.2019 - 08.09.2019

Vijf kilometer vol uitdaging en sensatie! Het sportieve 'extrem event' Reebok Spartan Race biedt diverse afstanden door water, modder en andere hindernissen.

De Reebok Spartan Race Oberndorf is onderdeel van het Trifecta Weekend 2019 dat in Oberndorf plaatsvindt. Het weekend wordt afgetrapt met 'Hurricane Heat' waarbij teams van Spartanen en coaches vier uur lang een parcours afleggen. Jongeren kunnen ook de uitdaging aangaan, want er is een Junior Race voor deelnemers tussen de vier en elf jaar. Daarnaast is een parcours waarbij de Spartanen individueel de strijd aangaan met de obstakels op de hindernisbaan. 

Sportliefhebbers van elk niveau zijn welkom bij de Reebok Spartan Race 2019, want tijdens het Trifecta weekend is het mogelijk om een parcours van 5, 13 of 20 kilometer af te leggen. Een ding hebben alle afstanden gemeen: het wordt een onvergetelijke ervaring. 

De eerste editie van het Spartaanse event vond plaats in Vermont, USA en het concept is inmiddels uitgegroeid naar meer dan 130 races in 15 landen. 

Spartan Race in Oberndorf, © sportograf.com
Grote plattegrond openen

Data

06.09.2019 - 08.09.2019

Prijsinformatie

87,- tot 117,-

De deelnamekosten voor kinderen is afhankelijk van de leeftijd en variëren tussen € 20,- en € 30, -. Alle informatie over het inschrijfgeld vindt u hier.

Evenementlocatie


6372 Oberndorf

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Adres van uw bestemming

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken
Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +
Omhoog
Is je mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer je dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.

Live Chat
Live Chat