Kerstmarkt in St. Johann, © Ortsmarketing St. Johann
Kerstmarkt in St. Johann, © Ortsmarketing St. Johann

Kerstmarkt in St. Johann

St. Johann in Tirol, ledere Vrijdag, Zaterdag - Zondag Van 01.12.2023 - 24.12.2023

De adventstijd in St. Johann wordt op sfeervolle wijze gevierd. Genieten, lekker bij de open haard zitten en naar echte muziek luisteren, dat hoort er gewoon bij. De nadruk ligt op adventsgebruiken en culinaire hoogstandjes.

Advent kan zo'n gezellige tijd zijn - vooral op kleine, rustige plekken. St. Johann in Tirol is zo'n plek en de kerstmarkt is een oase van bezinning. De geuren van culinaire klassiekers zoals gebakken appel en Kaspressknödel, maar ook ongewone creaties zoals Hot Aperol en Hibiscus-Campari punch hangen in de lucht. Lokale muzikanten zorgen voor sfeervolle liedjes op het nieuwe concertpodium. En de open haarden zorgen voor gezelligheid. In de dagen voor Kerstmis kunnen jong en oud een recept leren tijdens de kerstbaklessen van de St. Johanner Bäuerinnen. En als u op zoek bent naar cadeaus voor de feestdagen, vindt u misschien wat u zoekt in de verkoophutten en handwerkwinkels.

Ook voor kinderen heeft St. Johann veel te bieden. Bij het kampvuur kunnen ze veel leren over oude kersttradities van rangers, en ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en een of twee hangers maken voor in de kerstboom thuis. En er is elke zaterdagmiddag gratis kinderopvang.

Meer informatie over het programma vind je hier.

Advent kan zo'n gezellige tijd zijn - vooral op kleine, rustige plekken. St. Johann in Tirol is zo'n plek en de kerstmarkt is een oase van…

toon meertoon minder
Kerstmarkt in St. Johann
Sfeervol en gezellig: de kerstmarkt in St. Johan, © Ortsmarketing St. Johann in Tirol
Grote plattegrond openen

Data

ledere Vrijdag, Zaterdag - Zondag Van 01.12.2023 - 24.12.2023

In de vier adventsweekenden (vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur, zondag van 12.00 tot 18.00 uur) en woensdag (8-12) van 12.00 uur tot 18.00 uur, maandag 20 december tot donderdag 23 december (van 15.00 tot 20.00 uur) en vrijdag 24 december (10.00 tot 15.00 uur). Klik hier voor meer informatie over de kerstmarkt.

Prijsinformatie

Gratis

Evenementlocatie

St. Johann in Tirol
6380 St. Johann in Tirol

Informatie over de plaats

Aankomst

Komt u per vliegtuig, trein, bus of auto naar uw bestemming in Tirol?

Uw bestemming: 6380 St. Johann in Tirol, Österreich

powered by Rome2Rio

Accommodatie zoeken

Aantal reizigers

Meer evenementen in de regio

Toon meer +

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.