© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Tirol Werbung/Frank Bauer

Regionale fietspaden in Tirol

Een behapbare lengte, geen bijzondere moeilijkheden en kunnen op één dag worden afgelegd: dit zijn in het kort de regionale fietspaden in Tirol. De routes bieden veel afwisseling en ontspanning voor het hele gezin. De regionale fietspaden van Tirol zijn de ultieme plek om het fietsplezier te ontdekken.

Niet iedereen die graag op de fiets springt, wil een langeafstandsroute afleggen van honderden kilometers lang. Recreatieve wielrenners, gezinnen en ouderen kunnen hun hart ophalen bij de regionale fietspaden in Tirol. Dankzij de overzichtelijke lengte en gematigde hellingen is de bestemming in een dag of slechts enkele uren bereikt. De fietspaden, waarvan sommige geasfalteerd zijn, laten fietsers optimaal van het natuurlandschap genieten en vermijden doorgaans drukke wegen. Hier is tijdens het samenstellen van de routes specifiek op gelet. De fietspaden lopen door de valleien, waardoor er leuke stops mogelijk zijn met een bezoek aan herbergen en attracties zoals zwemmeren, thermale baden, themaparken en musea.

Niet iedereen die graag op de fiets springt, wil een langeafstandsroute afleggen van honderden kilometers lang. Recreatieve wielrenners, gezinnen en…

toon meertoon minder

Overzicht regionale fietspaden in Tirol

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.