Familie skivakantie in Nauders in het Tiroler Oberland

Ouders, kleine kinderen en tieners - ze zijn allemaal in goede handen in het skiparadijs Nauders. Met een kinderpark, tubingbaan, avonturenbos, grote funparken en zwarte buckelpiste is er voor elk wat wils. Het nieuwe hart van het complex: het goudpark.


In het skigebied Nauders-Bergkastel wordt bijna alles gedaan voor gezinnen. Brede pistes zorgen ervoor dat sneeuwsporters van alle leeftijden veilig kunnen carven en draaien, in de skikleuterschool maken de kleintjes op avontuurlijke wijze kennis met de pistesport en bij het bergstation is er speciaal voor de kleintjes een kinderrestaurant. Het grootste voor de kleintjes is waarschijnlijk het grote Nauderixland, met een speeltuin, tubingbaan en indianenpad, evenals het Nauderix Kids Park, dat gericht is op tieners met allerlei leuke sporten. Kinderen die al het een en ander hebben geleerd, kunnen tijdens de Nauderix Rally hun kunsten laten zien.

Het Nauderixland maakt onderdeel uit van het nieuwe hart van het skigebied: het kindvriendelijke Goldpark. Dit omvat ook de nieuwe Goldseebahn, die sneeuwsportfans in slechts drie minuten naar een hoogte van 2.240 meter vervoert, en de Goldseepiste, een brede, gemakkelijke piste die perfect is voor gezinnen en licht gevorderde skiërs. Ideaal voor kinderen: de twee overdekte, state-of-the-art verhuizers in de nieuwe Snowbase.

Een belevenis voor jong en oud is de drie kilometer lange rodelbaan Lärchenalm, die 's avonds verlicht is. U kunt comfortabel met de stoeltjeslift naar boven en met de slee naar beneden.

BESPAREN. Er zijn verschillende kortingen in Nauders. Kinder- en jeugdtarieven zijn standaard. Daarnaast zijn er vanaf half maart de grote en kleine gezinspas en bijzonder gunstige voorwaarden.

KINDERSKISCHOOL IN NAUDERS. Direct bij het bergstation Bergkastel ligt het kindergedeelte van de skischool Nauders. In het 6.500 vierkante meter grote, goed uitgeruste Nauderix Kinderland met tovertapijten, tubingbaan en indianenpad kunnen de kinderen hun eerste pogingen om te skiën beginnen - daar blijft zelfs met de hoogste eisen niets te wensen over.

SKIVERHUUR in Nauders
Skiverhuur Nauders Interski
Intersport Penz
Sport bespotting
Sportwinkel kabelbaan centrum
Skiwinkel Dilitz

BERGRESTAURANT voor gezinnen
Panoramisch restaurant Bergkastel

Familie skigebieden in de regio


 Kaart

Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal: Top belevenissen buiten de piste

Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal: Gespecialiseerd in familie accommodaties in de regio

Meer vakantie activiteiten in Nauders – Tiroler Oberland – Kaunertal


Alle activiteiten+

Wat vindt u van dit artikel?

Wilt u een antwoord van ons ontvangen? Neem dan contact op via het Kontaktformular.

Omhoog

Is uw mailbox ook aan vakantie toe?

Abonneer u dan hier op onze newsletter met exclusieve vakantietips uit Tirol.